صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۲۹ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۸
مدیر توسعه نیروی انسانی ستاد توسعه فناوری نانو:

بهبود کیفیت زندگی و تولید ثروت با توسعه پایدار فناوری نانو امکان‌پذیراست

مدیر کارگروه توسعه نیروی انسانی ستاد توسعه فناوری نانو گفت: بهبود کیفیت زندگی مردم و تولید ثروت از طریق توسعه پایدار فناوری نانو امکان‌پذیراست.
کد خبر : 416074

به گزارش خبرنگار علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سیدمهدی رضایت در اختتامیه نهمین مسابقه ملی فناوری نانو که پیش از ظهر امروز در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، گفت: بیش از ۱۰۰ نهاد ترویجی در این دوره از مسابقه مشارکت داشتند.  پرداختن به زیرساخت‌ها برای توسعه فناوری نانو در ابتدا نیاز به برنامه راهبردی داشت. نخستین سند راهبردی توسعه فناوری نانو بر توسعه آگاهی بخشی، توسعه منابع انسانی، توسعه علم و فناوری و ایجاد و توسعه زیرساخت‌ها متمرکز بود.


وی افزود: حاصل برنامه راهبردی اولیه این است که در حال حاضر یک‌میلیون دانش‌آموز با علم نانو آشنایی دارند. ۸۲ آزمایشگاه دانش‌آموزی تجهیز شده است. در ابتدای راه رشته تخصصی در حوزه نانو وجود نداشت اما در حال حاضر ۳۷ هزار دانشجو و فارغ‌التحصیل در این حوزه وجود دارد،  ۶۶ دانشگاه رشته کارشناسی ارشد و ۲۳ دانشگاه رشته‌های دکتری تخصصی ارائه می‌دهند.  بهبود کیفیت زندگی مردم و تولید ثروت از طریق توسعه پایدار فناوری نانو امکان‌پذیر است.


مدیر کارگروه توسعه نیروی انسانی ستاد توسعه فناوری نانو بیان کرد: در سند دوم راهبردی توسعه فناوری نانو تمرکز بر تجاری‌سازی، بین‌المللی سازی و تولید ثروت است.


رضایت گفت: مقاله جایی برای گذار است اما مقالات isi شاخصی برای اندازه‌گیری توسعه نیروی انسانی در جهان است و در سال ۲۰۱۸ دانشمندان کشور بیش از ۱۰ هزار مقاله در حوزه نانو ارائه داده‌اند.


وی افزود: بازار در حوزه نانو فناوری در حال اشباع است بنابراین باید به جهت‌دهی به تحقیقات حوزه نانو، کاربردی شدن و هدف‌گرایی آن‌ها توجه ویژه‌ای کرد. از دانشمندان و فعالان حوزه فناوری نانو خواسته‌شده تا با توجه به مشکلات و نیازهای صنعت و جامعه، تحقیقات خود را تعریف کنند.


رضایت خاطرنشان کرد: برای توسعه و پیشرفت فناوری نانو به تجهیز صنعتی نیاز است. در حال حاضر به کمک ستاد توسعه فناوری نانو ۳۰ آزمایشگاه صنعتی تجهیز شده‌اند.


انتهای پیام/۴۰۲۱/


انتهای پیام/

ارسال نظر