صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۸ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۳
امیری در پاسخ به آنا:

در حال بررسی گزینه‌های استانداری استان مرکزی هستیم/ سیاست‌های کلی مجمع تشخیص درباره انتخابات در لایحه احزاب مورد توجه قرار می‌گیرد

سخنگوی وزارت کشور کشور گفت: با وجود گمانه‌زنی‌ها و گزینه‌های مطرح شده درباره استاندار استان مرکزی، هنوز هیچ تصمیمی در این زمینه گرفته نشده است.
کد خبر : 4158

«حسینعلی امیری» در نشست خبری امروز - چهارشنبه - خود با اصحاب رسانه، در پاسخ به سؤال خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا درباره تعیین استاندار استان مرکزی اظهار کرد: تا این لحظه کسی به عنوان استاندار استان مرکزی منصوب نشده است و این استانداری توسط سرپرست اداره می‌شود.


وی افزود: ما فعلا در مرحله بررسی هستیم برخی از اسامی در این میان مطرح می‌شود که فقط در حد گمانه‌زنی است و فعلا هیچ تصمیمی درباره استان مرکزی نگرفته‌ایم.


قائم مقام وزیر کشور همچنین در پاسخ به سؤال دیگر آنا درباره مصوبه اخیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در زمینه نقش احزاب در انتخابات و گنجاندن این سیاستگذاری در لایحه احزاب که توسط وزارت کشور در حال تدوین است، گفت: در جلسات مجمع تشخیص مصلحت توجه ویژه‌ای به احزاب می‌شود چراکه اعضا می‌خواهند جایگاه احزاب و همچنین چگونگی دفاع احزاب از کاندیدا‌ها و در کل نوع حضور احزاب در انتخابات مشخص شود. همچنین اعضای مجمع تشخیص به دنبال این هستند که بخشی از صندلی‌های مجلس به احزاب اختصاص یابد.


امیری افزود: حمایت از احزاب و تشکل‌های سیاسی برای حضور در انتخابات یک امر ضروری است و وزارت کشور مدافع آن است؛‌ چراکه بسیاری از هزینه‌هایی که حاکمیت برای برگزاری انتخابات‌ها می‌دهد با وجود نظام حزبی قوی، از سوی احزاب پرداخت می‌شود.


سخنگوی وزارت کشور ادامه داد: همچنین افرادی که از سوی احزاب به مجلس راه می‌یابند، نظارت جدی از سوی احزاب بر روی نمایندگان انتخاب شده صورت می‌گیرد؛ از این رو وجود احزاب در امر انتخابات مفید و مهم است، پس از اینکه سیاست‌های کلی مجمع تشخیص مورد تصویب نهایی قرار گرفت و رهبر معظم انقلاب نیز آن‌ها را ابلاغ کرد، در قوانین عادی مورد توجه قرار می‌گیرد و قوانین عادی را بر اساس آن تنظیم خواهیم کرد.


در ادامه، «اصغر افتخاری» رئیس مرکز مطالعات راهبردی و آموزشی وزارت کشور در پاسخ به این سؤال آنا گفت: در فصل ۴ لایحه احزاب، حمایت احزاب از نامزدهای انتخاباتی و نظارت بر روند انتخابات مورد توجه قرار گرفته است، ما دوست داریم برای احزاب فضا فراهم شود و فرهنگ حزبی را تقویت کنیم؛ از این رو به دنبال افزایش نقش احزاب در انتخابات هستیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر