صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۳۱ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۸
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام عنوان کرد؛

تدوین مدل مفهومی الگوی پیشرفت اسلامی ایرانی در دانشگاه آزاد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مدل مفهومی الگوی پیشرفت اسلامی ایرانی در دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه ریشه‌یابی و ارائه راهکارها در حوزه اقتصادی تدوین شده است.
کد خبر : 415708

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری آنا، سیدمرتضی نبوی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در دومین همایش سراسری تشکل‌های اساتید دانشگاه آزاد اسلامی (طرح شهید شهریاری) به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد اظهار کرد: اگرچه پس از پیروزی انقلاب در بسیاری از ابعاد از جمله حوزه‌های دفاعی، ابعاد فرهنگی و ایجاد یک فرهنگ مقاومت در منطقه گفتمانی غالب داریم اما در حوزه اقتصادی که از آن به عنوان توسعه اسلامی ایرانی یاد می‌کنیم، مشکلاتی وجود دارد.


وی با بیان اشکالات اقتصاد متکی به نفت افزود: تعیین سیاسی قیمت نفت در دنیا موجب شده است رشد تولید ناخالص داخلی کشور با نوسان همراه باشد و این در حالی بوده که نوسانات اقتصادی متأثر از نوسانات قیمت نفت ضدتوسعه است.


نبوی تصریح کرد: مدل مفهومی الگوی پیشرفت اسلامی ایرانی در دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه ریشه‌یابی و ارائه راهکارها در حوزه اقتصادی تدوین شده است.


عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: در این مدل سیر نظریه‌ها، حرکت‌های اقتصادی و نوسانات سیاسی کشور بررسی شده و علاوه بر ریشه‌یابی عقب‌ماندگی‌ها و دوران افول توسعه ایران و سیر نظرات توسعه، مدل مفهومی برای پیشرفت اسلامی ایرانی ارائه شده است.


وی عنوان کرد: ریشه مشکلات در توسعه فقدان حکومت قانون و یا نبود توسعه حقوقی است، به‌طوری‌که امروزه ریشه مشکلات به حکومت قانون بازمی‌گردد و قوه مقننه آن‌طور که باید قوانین حساب شده و کارآمدی را تصویب نکرده و بسیاری از قوانین با فوریت و بدون مطالعات مفصل در مجلس به تصویب می‌رسند.


نبوی اضافه کرد: تغییر سریع قوانین در کشور، وجود قوانین پراکنده و گاه تعارض و کثرت قوانین مشکلاتی را ایجاد کرده است.


وی ادامه داد: تدوین و تنقیح قوانین انجام نشده و علاوه بر وضع شتاب‌زده قوانین، اجرای قانون نیز آنچنان بین مجریان مهم نیست.


عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار کرد: اینها همه در حالی است که‌ قانون باید منسجم، یکپارچه و بدون تعارض باشد، همچنین در عصر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حالی سرمایه‌های زیادی برای ایجاد زیرساخت‌های الکترونیکی انجام شده که آن‌گونه که باید کارآمد و موفق نبوده است.


منبع: ایسنا


انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر