صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۰۵ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۸
مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان مطرح کرد؛

کنترل تب کریمه کنگو نیازمند همکاری و همراهی مردم

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت:‌ در کنار همه اقدامات انجام‌شده درباره بیماری تب کریمه کنگو، پیشگیری از آن نیازمند توجه ویژه مردم، دامداران و سلاخان به هشدارهای دامپزشکی است.
کد خبر : 415472

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری آنا از اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان، مهدی حسینی مدیرکل دامپزشکی استان  سیستان و بلوچستان درباره شیوع بیماری تب کریمه کنگو اظهار کرد: برخلاف اقدامات پیشگیرانه و فعالیت‌های دامپزشکی درباره این بیماری شاهد شیوع این بیماری هستیم که عمدتاً به دلیل سهل‌انگاری و بی‌توجهی مصرف‌کنندگان فرآورده‌های خام دامی نسبت به هشدارهای بهداشتی است.


وی افزود: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری ویروسی قابل انتقال بین انسان و دام است که به دلیل شرایط مرزی و اجتماعی در استان سیستان و بلوچستان شیوع بیشتری داشته و نیازمند اصلاح الگوی مصرف این فرآورده‌ها توسط مردم هستیم.


مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: این اداره کل همه سعی خود را برای پیشگیری و اطلاع‌رسانی به‌موقع برای جلوگیری از شیوع این بیماری انجام می‌دهد که مهم‌ترین مسئله در این زمینه آموزش همگانی و اطلاع‌رسانی عمومی در کنار سایر اقدامات لازم مانند سمپاشی دام و جایگاه دامی در کانون‌های بیماری، تشکیل کمیته‌های مبارزه با کشتار غیرمجاز دام در شهرستان‌ها، تشکیل اکیپ‌های مشترک بازرسی با دانشگاه علوم پزشکی و جلسات هماهنگی و برنامه‌ریزی مرتبط درباره کنترل بیماری با سایر دستگاه‌های مرتبط است.


حسینی تصریح کرد: در کنار همه اقدامات انجام‌شده درباره بیماری تب کریمه کنگو، پیشگیری از آن نیازمند توجه ویژه مردم، دامداران و سلاخان به هشدارهای دامپزشکی و رعایت نکات ایمنی بیان شده مانند خرید از مراکز عرضه مجاز، ذبح نکردن دام در خارج از کشتارگاه و نگهداری گوشت به مدت 24 ساعت در دمای یخچال(4 درجه سانتی‌گراد) است که در صورت دقت نکردن به این نکات، برخلاف اقدامات و تلاش‌های دامپزشکی و سایر ارگان‌های ذی‌ربط شاهد بروز و شیوع این بیماری خطرناک خواهیم بود.


انتهای پیام/4121/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر