صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۶:۴۰ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۸
فعالین تشکل‌های دانشجویی بخوانند؛

در عرصۀ فرهنگ چگونه به خط بزنیم؟

سامانه جامع مدیریت تشکل‌های دانشجویی (کالک) در آخرین تولید خود جزوه عملیات فرهنگی را با عنوان «در عرصۀ فرهنگ چگونه به خط بزنیم؟» را برای تشکل‌های دانشجویی منتشر کرد.
کد خبر : 414587

به گزارش خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشجویی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سامانه جامع مدیریت تشکل‌های دانشجویی (کالک) در آخرین تولید خود جزوه عملیات فرهنگی را با عنوان «در عرصۀ فرهنگ چگونه به خط بزنیم؟» را برای تشکل‌های دانشجویی منتشر کرد.


این جزوه کاربردی در 2 هزار و 600 کلمه به قلم مجتبی کدئی منتشر شده است که در آن اصول انجام کارهای فرهنگی در دانشگاه‌ها برای دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی تشریح شده است.


در بخشی از این جزوه آمده است: از گذشته تا به حال ترس از شكست يكی از عوامل مهم در توقف و انجام ندادن امور بوده است. پس اول الامر مهم اين است حركت كنيم و به خط بزنيم و حال برای حركت نيازمند ملزوماتی هستیم. برای به خط زدن بايد عزم و توكل عمليات را ايجاد كنيم و ايمان بياوريم به «من یتوکل علی الله فهو حسبه ان الله بالغ امره» و حال كه به ايمان قلبی رسيديم اگر پشتيبانی چون «الله» برای ما باشد ديگر هر مشكلی نظير ترس رنگ می‌بازد و الزامش شناخت و درک حقيقی از الله متعال است و به اين واسطه حتی موجود ضعيف هم قوی می‌شود چرا كه به موجود نامحدودی اتصال و اتكال بيدا كرده است و اينگونه تبعا انسان ترسو و ضعيف هم شجاع و قوی می‌شود.


کدئی در بخش دیگری از نوشته خود آورده است: هر طرح و عملياتی برای انجام شدنش نياز به نيرو دارد و اين نيروها از حيث كاركرد به دو قشر ستادی و نيروی اجرايی تقسيم مي‌شوند. اگر نيروی ستادی كه وظيفه برنامه‌ريزی‌ها، هماهنگی و مديريت قبل از عمليات را بر عهده دارد وجود داشته باشد و در طرف ديگر نيروی اجرايی در ميدان كه مديريت اجرای طرح را برعهده دارد وجود نداشته باشد كار قطعاً لَنگ و عبث می‌ماند و برعكس!


علاقه‌مندان می‌تواند برای دریافت فایل کامل این جزوه از طریق این لینک استفاده کنند.


انتهای پیام/4115/


انتهای پیام/

ارسال نظر