ویژگیهای بانوان عاشورایی/ حضرت زینب(س) الگوی کامل بانوی مسلمان است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از مینودشت، آذر اسکندری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت ظهر امروز در نشست بصیرتی الگوگیری زنان مسلمان از عفاف و حجاب بانوان عاشورایی اظهار کرد: حضرت زینب(س) الگوی کامل یک بانوی مسلمان است؛ بهگونهایکه در خانه مسئول تربیت فرزندان و در اجتماع مسئول سرنوشت مردم است.
وی اضافه کرد: امام حسین(ع) بذر اندیشه را در دامن حضرت زینب(س) پراکنده کرد و او آن را رویاند و به بالندگی رساند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت، انسانساز و جامعهسازی، پویایی و مشارکت در عرصه اجتماع و عزتطلبی را از ویژگیهای بانوان عاشورایی برشمرد و عنوان کرد: زن الهام گرفته از مکتب عاشورا در تمامی عرصههای سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی پویا است.
اسکندری، بردباری و حجاب را از دیگر ویژگیهای بانوان عاشورایی قلمداد و خاطرنشان کرد: زن متأسی از بانوان عاشورایی علاوه بر حضور در عرصههای مختلف، پاکدامنی را سرلوحه کار و فعالیت اجتماعی خود میداند و تاریخ صبورتر از زنان عاشورایی ندیده است.
وی با یادآوری نمونههایی از حجاب بانوان عاشورایی بیان کرد: وقتی برای آنان صدقه و خرما میآوردند، میگفتند صدقه بر فرزندان رسول خدا(ص) حرام است، برای ما چادر و پارچه بیاورید.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت با نقل این جمله از حضرت زینب(س) که در عاشورا چیزی جز زیبایی ندیدم، مطرح کرد: زن عاشورایی علاوه بر مهربانی باصلابت نیز بوده؛ بهگونهایکه حضرت زینب(س) علاوه بر دلداری اسیران داغدار در مجلس یزید مردانهتر از مردان جهان خطبه توفنده میخواند.
اسکندری، مدیریتی پویا و غیراحساسی در شرایط بحران را مهمترین ویژگیهای زنان عاشورایی دانست و مطرح کرد: زن تربیتیافته مکتب عاشورایی از چیزی هراسی ندارد و پرده رسوایی ستمگران را کنار میزند.
وی با بیان اینکه امام حسین(ع) حادثه عاشورا را رقم زد، یادآور شد: از عصر عاشورا تا آخرالزمان حضرت زینب(س) است که به رهبر این نهضت معروف شده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت متذکر شد: زنان عاشورایی در حفظ حجاب و عفاف در هنگام بحران آن را مدیریت میکنند؛ چراکه از مکتب حسینی درس گرفتهاند.
به گزارش آنا، برپایی مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان و پخش غذای نذری از دیگر برنامههای اجرایی در این مراسم بود.
انتهای پیام/4078/4117/
انتهای پیام/