صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۳۵ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۸
در راستای افزایش مشارکت دانشجویان؛

جشنواره ورزش‌های آیینی، بومی و سنتی در دانشگاه‌ها راهی برای ایجاد نشاط

مسابقات محلی، ورزش‌های آیینی، بومی و سنتی در بین دانشجویان از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است که این ظرفیت عظیم در بین دانشگاهیان مغفول مانده است!
کد خبر : 414452

به گزارش خبرنگار حوزه ورزش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، ورزش منجر به افزایش شادی، نشاط، ارتقای سلامت اجتماعی و فردی، افزایش همکاری و مانع از افسردگی می‌شود. از همین رو از ورزش به‌عنوان یکی از عوامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی نیز نام می‌برند.


طی چند سال اخیر اقدامات زیادی در حوزه ورزش دانشگاهی صورت گرفته است اما اساسی‌ترین مسئله ورزش دانشگاهی میزان کم مشارکت دانشجویان است. محمدحسین علیزاده مدیر کل اداره تربیت‌بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پاسخ به چرایی کمبود امکانات ورزشی با پذیرش کمبودها اظهار کرد: آیا از امکانات و فضای ورزشی موجود نیز به‌درستی استفاده می‌شود؟


به‌درستی همین‌گونه است، از امکانات موجود ورزشی به صورت مطلوب استفاده نمی‌شود و در بسیاری موارد از ظرفیت‌های سخت‌افزاری ورزش دانشگاهی در راستای درآمدزایی بهره گرفته می‌شود و استخر، سالن‌ها و اماکن ورزشی در دانشگاه‌ها اجاره داد می‌شود.


از همین رو نیاز است برنامه‌ای در راستای افزایش مشارکت دانشجویان در برنامه‌های فوق‌برنامه ورزشی دانشجویان تدوین شود که در این برنامه علایق دانشجویان در اولویت قرار گیرد. همچنین در کنار رشته‌های ورزشی پرمخاطب همانند فوتبال و والیبال از رشته‌های ورزشی جدید که در مسابقات بین‌المللی وجود دارد نیز استفاده شود.


همچنین در ورزش دانشگاهی نیاز به مطالعه رشته‌های ورزشی و بازی‌های بومی همانند حمل پوشال، طناب‌کشی انفرادی، هفت‌سنگ مهارتی، لی‌لی مرحله‌ای، دوز فیزیکی و نشانه زنی با سنگ که منحصر به هر منطقه جغرافیایی است. مسابقات محلی در بین دانشجویان از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است که متأسفانه این ظرفیت عظیم در بین دانشگاهیان مغفول مانده است.


بازی‌های بومی جزئی از تاریخ شفاهی هر منطقه است که افراد بومی علاقه ویژه‌ای به آن دارند و به دنبال احیا و تقویت آن هستند از همین رو از این نکته می‌توان برای افزایش مشارکت دانشجویان استفاده کرد. برگزاری رویدادهای ورزشی متنوع می‌توان دانشجویان را جذب ورزش کرده و بستر رشد و شکوفایی آن‌ها فراهم کرد.


انتهای پیام/4084/


انتهای پیام/

ارسال نظر