صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۰۳ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۸
مطهری در گفتگو با آنا:

دریافت کمک برای تبلیغات انتخاباتی استقلال نماینده را از بین می‌برد/ استفاده از منابع خارجی برای انتخابات خلاف است

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: هرگونه دریافت کمک برای تبلیغات انتخاباتی نماینده را وامدار و مدیون کرده و استقلال وی را از بین می‌برد.
کد خبر : 414445

علی مطهری در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا،‌ با اشاره به قواعد مالی نامشخص برای تأمین مالی کاندیداها در انتخابات اظهار کرد: هرگونه دریافت کمک برای تبلیغات انتخاباتی نماینده را وامدار و مدیون کرده و استقلال وی را از بین می‌برد.


وی درباره اینکه قوانین انتخاباتی هیچ قاعده‌ای را برای تأمین منابع مالی حتی از خارج کشور روشن نکرده است، تصریح کرد: استفاده از منابع خارجی برای انتخابات اگر در قانون هم نیامده باشد، خلاف بودنش بدیهی است و مسئولان ذی‌ربط نباید اجازه دهند چنین پول‌هایی وارد انتخابات شود.


به گزارش آنا، عبدالرضا رحمانی فضلی در حاشیه جلسه معارفه استاندار درباره جلوگیری از پول‌های کثیف در انتخابات به خبرنگاران گفت: قانون لازم برای جلوگیری از ورود پول‌های کثیف به انتخابات را در لایحه‌ای تنظیم کرده‌ به مجلس ارائه دادیم.


وی افزود: تلاش می‌کنیم همه هزینه‌ها را از مبدأ تا مقصد در حوزه انتخابات رصد کنیم و حتماً باید این هزینه‌ها بر اساس یک نظام مالی و حسابداری دقیق صورت بگیرد.


اضافه می‌شود: لایحه جامع انتخابات سوم بهمن‌ماه 97 با قید یک‌فوریت و با ۱۵۶ ماده در هیئت دولت تصویب شد و یک ماه بعد در 6 اسفند مجلس شورای اسلامی رفته است. این در حالی بود که نمایندگان مجلس شورای اسلامی پیش از آن در آبان ماه 97 طرحی را با عنوان «اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی» را در دستور کار قرار داده بودند، بنابراین تصمیم گرفتند بررسی این طرح را ذیل لایحه جامع انتخاباتی ادامه دهند.


طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس با 8 ماده و 121 دوم آبان ماه 97 اعلام وصول و با قید یک‌فوریت در دستور کار کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور قرار گرفت که بخشی از آن به شفاف‌سازی هزینه‌های انتخاباتی کاندیداها پرداخته بود.


کار کارشناسی روی طرح حدود دو ماه در کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور مجلس شورای اسلامی به طول انجامید و نهایتاً با تصویب کلیات در دستور کار صحن علنی قرار گرفت تا برای جزئیات آن رأی‌گیری شود.


طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات سوم اردیبهشت سال جاری (98) به تصویب صحن رسید و چند روز بعد برای مطابقت با قانون اساسی به شورای نگهبان رفت؛ اما شورای نگهبان ایرادهایی را به این طرح وارد کرد و آن را برای اصلاح به مجلس بازگرداند؛ بنابراین این طرح تاکنون در کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است.


انتهای پیام/4034/


انتهای پیام/

ارسال نظر