صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۵ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۸
قرایی‌مقدم در گفتگو با آنا:

گاوچران و کارخانه‌دار نمی‌تواند باشگاه‌داری کند/ مدیریت و مالکیت ورزش تخصص می‌خواهد

کارشناس اجتماعی ورزش گفت: فردی که مالک کارخانه بوده یا گاوچرانی می‌کرده یا مدرک پزشکی دارد، نمی‌تواند در مدیریت ورزش موفق باشد چون این کار نیاز به تخصص دارد.
کد خبر : 414427

به گزارش خبرنگار حوزه فوتبال گروه ورزشی خبرگزاری آنا، محمدرضا زنوزی مالک باشگاه تراکتورسازی در اظهاراتی که بیان کرد، باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس را زیر سؤال برد و اعلام کرد تراکتورسازی 30 میلیون هوادار دارد. پیش از این نیز مدیران و مالکانی بوده‌اند که با اظهاراتی از این دست، نسبت به باشگاه‌های دیگر باعث شده‌اند تا جوّ فوتبال ایران دچار حاشیه‌های مختلف شود.


امان‌الله قرایی‌مقدم در خصوص صحبت‌هایی که بسیاری از مالکان و مدیران ورزش ایران می‌کنند که باعث ایجاد تنش میان هواداران تیم‌ها می‌شود، به خبرنگار ورزشی آنا گفت: متأسفانه مدیران نمی‌دانند و نمی‌فهمند چه می‌گویند چون از جایگاهی که در آن قرار دارند اطلاع ندارند. انتخاب‌ها غیرعقلانی و شخصی است. برای همین بسیاری مشکلات ایجاد می‌شود که نشئت‌گرفته از صحبت‌های افرادی غیرمتخصص است.


وی ادامه داد: بنیامین هیگینز صاحب‌نظر هاروارد گفته، «بدبختانه هیچ سازمان و مقرراتی نمی‌تواند در زمینهٔ رشد توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مؤثر باشد، مگر مردانی که مسئولیت اداره را بر عهده دارند، بدانند چه‌کاری انجام می‌دهند.» باید بپذیریم هر چه مقررات بگذارند، تا زمانی که مدیران بدون تخصص حرف می‌زنند، باعث اغتشاشات، تلاطم و درگیری‌ها در ورزشگاه‌ها می‌شود.


کارشناس اجتماعی ورزش خاطرنشان کرد: نادانی مدیران در مطرح کردن صحبت‌هایی که نمی‌دانند چیست، باعث ناراحتی‌های اجتماعی، ورزشی، فرهنگی و اقتصادی می‌شود. متأسفانه این مدیران به مرحله ادراکی نرسیده‌اند. مدیریت سه مرحله دارد. فنی، انسانی و ادراکی. پس مدیران باید بدانند حرف‌هایی که زده می‌شود چه اثراتی می‌تواند داشته باشد.


وی ادامه داد: من معتقدم بیشتر مدیران ورزشی ما هنوز در مرحله مدیریت انسانی هم نیستند چه برسد به اینکه بخواهند مهارت ادراکی داشته باشند. مدیران باید بدانند حرف‌هایی که می‌زنند به کدام قسمت جامعه برمی‌خورد ولی چون فاقد چنین شناختی هستند، حرف‌های بیهوده زیادی مطرح می‌کنند. آن‌ها دیمی و رابطه‌ای آمده‌اند و ناخواسته ایجاد مکانیسم دفاعی می‌کنند. باید انتخاب‌ها تخصصی و غیرشخصی و بر اساس قوانین و مقررات باشد؛ اما دیمی است و پس از مدتی وراثتی می‌شود.


قرایی‌مقدم با اشاره به اینکه مالکان ورزشی نیز در حرف‌هایی که می‌زنند، تخصص ندارند، می‌گوید: مالک هر باشگاهی باید متخصص باشد. کسی که زمین‌داری و گاوچرانی می‌کرده یا آن فردی که کارخانه پارچه یا لبنیات داشته، نباید باشگاه‌دار شود. کسی که پزشکی خوانده یا مدرک مهندسی عمران یا مکانیک دارد نمی‌تواند مالک باشگاه شود، چون باشگاه‌داری باید برای افرادی باشد که تخصص ورزشی دارند. امثال علی دایی، علی پروین و علی جباری می‌توانند مالک باشگاه باشند چون خاک این کار را خورده‌اند و تخصص کافی را دارند. یک مدیر باید در مرحله اول جامعه‌شناس خوبی نیز باشد و اگر نیست در این زمینه برای خود مشاور استخدام کند.


انتهای پیام/4051/4048/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر