صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۳۳ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۸
ابطحی در گفتگو با آنا:

تخلف 100 درصدی در پرونده تحصیلی برادر روحانی قابل بررسی قضائی است/ گزارش نخست نمایندگان درباره این موضوع مفقود شد!

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: در پرونده حسین فریدون تخلفات اداری و آموزشی صددرصدی و قابل بررسی قضائی است.
کد خبر : 413948

سید جواد ابطحی در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با اشاره به اینکه روند رسیدگی به پرونده حسین فریدون، برادر رئیس‌جمهور در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی رو به اتمام است، گفت: نامه‌ای که در رابطه با گزارش پرونده حسین فریدون تنظیم شده بود و امضای نمایندگان را داشت، به دلایل نامعلومی مفقود شد و دلیل اطاله رسیدگی به این پرونده همین بود.


وی با بیان اینکه بار دیگر نامه را تنظیم کردیم و امضای آن را از نمایندگان گرفتیم، یادآور شد: نامه را  به دست زاهدی رئیس کمیسیون دادیم تا روی آن اقدام کند.


عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با تصریح اینکه اختلافی میان من و آقای قمی درباره پرونده وجود داشت که با اعلام نظر خانلری حل شد، خاطرنشان کرد: گزارش با امضای من و آقای خانلری تنظیم شد و بنابراین دو نفر از سه نفر به گزارش رأی دادند و مشکل حل شد.


ابطحی تأکید کرد: در گزارش آمده پرونده حسین فریدون دارای تخلفات اداری و آموزشی 100 درصدی بوده و قابل بررسی قضائی است.


وی گفت: گزارش پس از بررسی و تأیید در کمیسیون در صحن مجلس شورای اسلامی قرائت می‌شود و با رأی نمایندگان تعیین تکلیف می‌شود که به قوه قضائیه فرستاده شود یا خیر.


به گزارش آنا، پرونده تحصیلی حسین فریدون در تاریخ دهم بهمن سال 1395 در دستور کار کمیسیون آموزش قرار گرفت. در آن زمان محمدمهدی زاهدی که ریاست کمیسیون را برعهده داشت، دستور تشکیل کمیته 3نفره‌ برای بررسی ابعاد و جزئیات بیشتر پرونده صادر کرد.


براین اساس کمیته سه نفره با حضور سید جواد ابطحی، محمد قمی و کارن خانلری تشکیل و این نمایندگان مسئول بررسی پرونده تحصیلی حسین فریدون شدند که ریاست این کمیته به محمد قمی سپرده شد.


بررسی پرونده تحصیلی فریدون در کمیته سه‌نفره به‌دلیل تعلل‌های صورت‌گرفته رئیس کمیته به زمان ریاست زاهدی بر این کمیسیون نرسید، تا جایی که در تاریخ 29 خرداد سال 97، سکان ریاست کمیسیون آموزش به محمدرضا عارف رئیس فراکسیون امید واگذار شد، اما عارف در طول یک سال ریاست در این کمیسیون درباره این پرونده هیچ اظهار نظری نکرد.


انتهای پیام/4034/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان 0 نظر
علی مطهری
16:30 - 1398/06/13
علی برکت الله هر دم از این باغ بری میرسید!