صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۲ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۸
دبیر اجرایی ششمین رویداد استپ:

محور اصلی رویداد «استپ» به اشتراک‌گذاری توانمندی‌های جهان اسلام است

دبیر اجرایی ششمین رویداد استپ گفت: ایجاد هدایت بسترهای مختلف برای اشتراک‌گذاری ظرفیت‌ها و توانمندسازی‌های جهان اسلام در عرصه علم و فناوری برای حل مسائل آن ز جمله محوریت های اصلی رویداد استپ است.
کد خبر : 413679

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا محمد مهدی جعفری در نخستین نشست کمیته راهبردی ششمین برنامه تبادل علم و فناوری که صبح امروز در محل بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) برگزار شد، گفت: رویداد استپ با هدف بسترسازی شکل گیری و هدایت تعاملات علمی و فناورانه مسئله محور در جهان اسلام برگزار می‌شود.


عضو هیت علمی پژوهشکده سیاست گذاری و تحلیل راهبردی آیندگان بیان کرد: ایجاد هدایت بسترهای مختلف برای اشتراک‌گذاری ظرفیت‌ها و توانمندسازی‌های جهان اسلام در عرصه علم و فناوری برای حل مسائل آن، اجتماعسازی فعالان جهان اسلام برای توسعه و ترویج جهان‌بینی اسلام و بسترسازی شکل‌گیری ارتباطات موثر میان فعالین علم و فناوری جهان اسلام از جمله محوریت های اصلی رویداد استپ است.


دبیر اجرایی ششمین رویداد نشست استپ مطرح کرد:  موضوعاتی  که در این رویداد بررسی می‌شود مسئله‌محور هستند و در دو بخش کارکردی و بخشی به آنها پرداخته می‌شود.


وی افزود: در ششمین رویداد استپ سعی داریم که به چالش‌های هر دو قسمت کارکردی و بخشی مسائل نظام و توسعه علم و فناوری جهان اسلام بپردازیم.


عضو هیئت مدیره پژوهشکده سیاست‌گذاری و تحلیل راهبردی آیندگان گفت: شناسایی راهکارها و سازوکار شکل‌گیری شبکه‌های علم و فناوری جهان اسلام، شناسایی شبکه‌های همکاری موجود و ایجاد بستر همکاری میان دانشمندان و دانشگاه‌های جهان اسلام، شکل‌دهی شبکه‌های جدید در حوزه علم و فناوری و برگزاری کارگروه‌های آموزشی در مسائل کلیدی شناسایی شده در حوزه علم و فناوری کشورهای اسلامی از جمله رویدادهایی است که در دوره ششم استپ برگزار می‌شود.


جعفری افزود: در دوره‌های قبلی استپ 150 دانشمند از 27 کشور جهان شرکت کرده بودند و تفاهم‌نامه‌های همکاری مشترکی میان دانشمندان و دانشگاه‌های کشورهای اسلامی روی داده است. همچنین استپ به شکل‌گیری بسترهای تبادل دانشجو میان کشورهای اسلامی و ارائه گرانت‌های تحقیقاتی به دانشمندان مسلمان کمک می‌کند.


دبیر اجرایی ششمین دوره استپ مطرح کرد: حوزه‌های کلیدی شامل سلامت، همبست آب و انرژی، ارتباط علم، بانوان در علم و فناوری، تأمین مالی علم و فناوری و همکاری‌های علمی می‌شود. همچنین سایت استپ شروع به کار کرده است و علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه کنند.


وی افزود: پنج دانشگاه محوری در رویداد استپ شرکت خواهند داشت که شامل دانشگاه صنعتی شریف در حوزه همبست آب و انرژی، دانشگاه علوم پزشکی تهران در حوزه سلامت، دانشگاه صدا و سیما در حوزه ارتباطات علم، دانشگاه امام صادق(ع) در حوزه تأمین مالی علم و فناوری و دانشگاه الزهرا در حوزه زنان در علم و فناوری می‌شود. پژوهشکده آیندگان نیز مسئولیت اجرایی ششمین رویداد استپ را برعهده دارد.


عضو هیئت مدیره پژوهشکده سیاست‌گذاری و تحلیل راه‌بردی آیندگان مطرح کرد: پیش‌بینی می‌شود 100 نفر از فعالان حوزه علم و فناوری کشورهای اسلامی در رویداد ششم استپ حضور داشته باشند. تاکنون تأیید حضور 85 نفر از 31 کشور به دست ما رسیده است که شامل 10 نفر از مالزی، هشت نفر از ترکیه، 6 نفر از ترکستان، پنج نفر از انگلستان، پنج نفر از بنگلادش، چهار نفر از هند، چهار نفر از عراق و چهار نفر از آمریکا می‌شود.


وی افزود: 20 کارگاه تخصصی در پنج حوزه انرژی، سلامت، آب، ارتباطات علم و علوم ارتباطی در ششمین رویداد استپ برگزار خواهد شد. همچنین مهمانان برجسته‌ای از کشورهای اسلامی مانند عادل النجار رئیس مرکز سرطان دانشگاه تگزاس، نوید سید از دانشگاه کلگری کانادا و امین شکراللهی برنده دور دوم جایزه مصطفی حضور خواهند داشت.


جعفری مطرح کرد: ششمین دوره رویداد استپ، 20 آبان هم‌زمان با برگزاری دور سوم جایزه مصطفی در تالار وحدت برگزار خواهد شد. استفاده از ظرفیت نخبگانی دانشمندان مسلمان برای حل مسائل جهان اسلام از جمله اهداف اصلی رویداد استپ است. از 18 آبان نشست‌ها، کارگاه‌ها و سخنرانی‌هایی با حضور فعالان حوزه علم و فناوری جهان اسلام در دانشگاه‌های کشور برگزار خواهد شد. دستیابی به محورهای همکاری در جهان اسلام از جمله اهداف مهم بنیاد مصطفی محسوب می‌شود. تمام مدعوین نشست استپ با روش نخبه‌گزینی انتخاب می‌شوند. یعنی حضور آنها به صورت هدفمند انجام می‌شود. امیدواریم رویداد استپ منجر به همکاری‌های پایدار و بلندمدت با نخبگان جهان اسلام شود.


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

برچسب ها: بنیاد مصطفی
ارسال نظر