راهاندازی ۱۵۰ مرکز نیکوکاری در حوزههای علمیه خواهران از ابتدای سالجاری
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از کمیته امداد، علیرضا عسگریان با اشاره به اینکه اکنون ۶۴۰ هزار نیکوکار، حمایت از کودکان نیازمند تحت پوشش کمیته امداد را برعهده گرفتهاند، اظهار کرد: ۳۰۰ هزار فرزند محسنین و ایتام تحت حمایت کمیته امداد هستند که ۱۴۸ هزار نفر آنان از فرزندان ایتام هستند.
وی با تاکید بر اینکه مردم نیکوکار ایران سال گذشته 7 هزار میلیارد تومان برای ایتام و محسنین کمیته امداد کمک کردند، افزود: امروز بسیاری از خیران کشورمان از ظرفیتهای اجتماعی و خانوادگی خود به منظور کمک به محرومان استفاده میکنند تا آنجا که این روش کمک کردن را بین نسلی کرده و به فرزندان خود به صورت عملی آموختهاند.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد میزان متوسط دریافتی هر فرزند یتیم کمیته امداد در سال گذشته را ماهانه ۲۰۰ هزار تومان اعلام و تاکید کرد: این رقم امسال با وجود مشکلات اقتصادی مردم، به ۲۵۰ هزار تومان افزایش یافته که به این ترتیب رشد ۲۵ درصدی در این حوزه را شاهد هستیم.
عسگریان میزان دریافتی فرزندان محسنین در ماه را ۱۱۳ هزار تومان عنوان کرد و ادامه داد: اکنون این رقم با همکاری مردم نیکوکار به ۱۴۰ هزار تومان افزایش یافته که در این حوزه نیز رشد ۲۵ درصدی داریم.
وی به تشریح میزان کمکهای مردمی در برنامههای مناسبتی کمیته امداد در سال ۹۸ اشاره کرد و گفت: در جشن نیکوکاری، مشارکتهای مردمی نسبت به سالهای گذشته ۶۲ درصد افزایش داشته است.
عسگریان به میزان مشارکت مردم در حادثه سیل اخیر اشاره و اضافه کرد: ۳۲۰ میلیارد تومان در حادثه سیل در قالب کمکهای نقدی و غیر نقدی به کمیته امداد کمک شد که تمامی آن برای سیلزدگان هزینه شده است.
وی با تاکید بر افزایش مشارکت مردم در جشن رمضان و عید قربان تصریح کرد: در ماه رمضان امسال ۲۳۰ هزار بسته غذایی به ارزش هر بسته ۲۰۰ هزار تومان بین خانوارهای تحت حمایت این نهاد تقسیم شد و همچنین کمکهای مردمی در عید قربان سال جاری نیز ۶۴ درصد افزایش داشته است.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد گفت: با توجه به کمکهای انجام شده طی روزهای اخیر، پیشبینی ما این است که در جشن عاطفههای سال جاری نیز کمکهای مردمی ۵۰ درصد افزایش خواهد داشت.
عسگریان با اشاره به افزایش مراکز نیکوکاری در سال جاری نیز گفت: از ابتدای امسال بیش از ۶۰۰ مرکز نیکوکاری طی سال جاری در کشور ایجاد شده که ۱۵۰ مورد آن در حوزههای علمیه خواهران سراسر کشور مستقر شده است.
وی با تقدیر از مشارکت بانوان حوزوی در موضوعات خیرخواهانه و کمک به محرومان، ادامه داد: حوزههای علمیه سرچشمه نیکوکاری و کمک به محرومان هستند و امیدواریم با این حرکت نیکوکارانه حوزههای علمیه خواهران که از تاثیرات عمیقی برخوردارند، به زودی متناظر این اقدام را در حوزههای علمیه برادران شاهد باشیم.
انتهای پیام/4046/
انتهای پیام/