صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۵۳ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۸
مدیر کشت و صنعت تربت‌حیدریه خبر داد؛

تولید جو در اراضی کشت و صنعت کشاورزی رضوی با استفاده از سامانه نوین آبیاری

مدیر کشت و صنعت تربت‌حیدریه از تولید محصول جو در اراضی کشت و صنعت کشاورزی رضوی با بهره‌گیری از سامانه‌های نوین آبیاری خبر داد.
کد خبر : 413346

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری آنا از آستان قدس‌رضوی، محمدباقر قناد طوسی درباره تولید محصول جو با استفاده از سامانه نوین آبیاری اظهار کرد: در سال زراعی جاری سطح 182 هکتار را به زراعت جو اختصاص داده‌ایم که میزان عملکرد در هکتار 7 هزار کیلوگرم بوده است.


وی درباره اقدامات صورت گرفته به‌منظور افزایش میزان تولید گفت: آماده‌سازی بستر مناسب کاشت و کاشت و داشت و برداشت به‌موقع از جمله این موارد به شمار می‌رود.


مدیر کشت و صنعت تربت‌حیدریه افزود: به‌منظور بهبود تغذیه گیاهی در این مزارع، فعالیت‌هایی نظیر تداخل نیافتن آبیاری در آب‌های اراضی جو و کاشت سبز برگ انجام شده و انجام عملیات تغذیه به‌صورت کود آبیاری با استفاده از سیستم تزریق کود، محلول‌پاشی کودهای ریزمغذی، استفاده از کودهای پوسیده دامی و پاشش آن در اراضی سبک، بخشی دیگر از اقدامات صورت گرفته به‌منظور بهبود تغذیه گاهی و کاهش علف‌های هرز مزارع را به خود اختصاص داده است.


قناد‌طوسی با بیان ارقام مورد استفاده در کشت امسال تصریح کرد: این ارقام شامل یوسف و بهمن بوده که رقم بهمن به دلیل مقاومت به ورس و ظرفیت تولید بالا انتخاب شده و علاوه بر این، رقم یوسف به دلیل عملکرد نسبتاً بالا و نیاز آبی کم، در کشت‌های تأخیری مورد استفاده قرار می‌گیرد.


وی با تأکید بر لزوم توسعه سیستم‌های آبیاری نوین به‌ویژه در بخش کشاورزی اظهار کرد: در این راستای  آبیاری اراضی جو کشت و صنعت کشاورزی رضوی با استفاده از سامانه‌های تحت‌فشار سنتر، لینیر و تیپ و بخشی نیز به‌صورت نشتی صورت گرفته است.


مدیر کشت و صنعت تربت‌حیدریه افزود: افزایش بهره‌وری از منابع آب‌ و خاک و بالا بودن راندمان تولید، ازجمله مزایای سیستم‌های آبیاری تحت‌فشار به شمار می‌رود.


قناد‌طوسی خاطرنشان کرد: جو برداشت‌شده از اراضی این کشت و صنعت به‌منظور رفع نیاز دامداران به مراکز تولیدی و بخش خصوصی در حوزه دامپروری به فروش می‌رسد.


انتهای پیام/4121/


انتهای پیام/

برچسب ها: صنعت کشاورزی
ارسال نظر