تغییر پاسور بزرگترین لطمه را به تیم نوجوانان وارد کرد/ توقع مدال از ملیپوشان انتظار نامعقولی نیست
جبار قوچاننژاد در گفتگو با خبرنگار حوزه توپ و تور گروه ورزشی خبرگزاری آنا، درباره عملکرد تیم ملی والیبال نوجوانان ایران در مسابقات جهانی و کسب عنوان پنجمی گفت: در کل به نظرم عملکرد نوجوانان خوب بود، اما با توجه به اینکه تیم ایران در این دوره از رقابتها به عنوان پنجمی رسید و در سال 2017 قهرمان جهان شده بود، عملکرد آنها باید مورد بررسی قرار بگیرد. نوجوانان والیبال در لیگ برتر تجربه خیلی خوبی به دست آورده بودند و قبل از رقابتهای جهانی هم چندین بازی با تیم بزرگسالان و همچنین بازیهای تدارکاتی با کشورهای مختلف داشتهاند و این نشان میدهد آنها از آمادگی کامل برخوردار بودند.
وی ادامه داد: البته تغییر و تحول در تیم هم ناهماهنگیها به وجود آورد. ضمن اینکه نبود توخته به دلیل مصدومیت که یکی از بازیکنان باتجربه و تأثیرگذار تیم است، در روند نتیجهگیری تیم تأثیر منفی گذاشت.اگر تیم ایران مقابل چک به پیروزی میرسید، نتیجه کاملاً تغییر میکرد. با توجه به اینکه تیم نوجوانان در سال 2017 عنوان قهرمانی را کسب کرده بود، این باور را داشت که میتواند عنوان قهرمانی را دوباره تکرار کند. به نظرم حتی خود وکیلی هم از نتیجهای که به دست آمده رضایت ندارد.
قوچاننژاد تصریح کرد: برای همه ما این جای سؤال است، چرا تیمی که مدتهای طولانی در کنار هم هستند و به یک شناخت قابل قبول از هم رسیدهاند، در چند ساعت باقی مانده به مسابقه دچار تغییر و تحول شد. قطعاً تغییر پاسور بزرگترین لطمه را به تیم زد. من هیچگاه ندیدهام 24 ساعت قبل از مسابقه، تیمی که این همه مدت با هم بودند، دچار تغییر و تحول شود.
این کارشناس والیبال همچنین در مورد تغییر و تحول در رأس کادر فنی و تأثیر آن روی عملکرد تیم اظهار کرد: در رأس تیم، محمد وکیلی به عنوان سرمربی حضور داشت و دچار تغییر و تحول نشده بود. به نظرم او خودش به عنوان سرمربی باید پاسخگو باشد و یکی از اعضای مهم تیم محسوب میشود. البته ممکن است نبود برخی مربیان مانند طلوعکیان در رأس تیم هم بر روند نتیجهگیری تیم تأثیرگذار باشد. ممکن است برخی از این مربیان با بازیکنان هماهنگتر باشند و از نظر روحی و روانی بتوانند آنها را حمایت بیشتری کنند.
وی در پایان گفت: اگرچه همه ما معتقد هستیم که در رده پایه نباید به کسب مدال تأکید داشته باشیم اما قطعاً تیمی که در یک دوره قهرمان جهان شده و حالا دو سال بعد عنوان پنجمی را به دست میآورد، باید عملکرد آن خیلی دقیق و موشکافانه بررسی شود و چرایی این نتیجه برای همه مشخص شود. نباید در رده نوجوانان باری به هر جهت باشیم، به این معنی که ما اصلاً دنبال نتیجه نیستیم. اگر نوجوانان ما در مسابقه جهانی عنوانی بهتر از پنجمی به دست میآوردند در رنکینگ جهانی رتبه آنها تغییر میکرد و به عنوان تیم باثباتتر در جهان شناخته میشدند.
قوچاننژاد عنوان کرد: همچنین در درازمدت هم تأثیر بسزایی داشت به این خاطر که این نوجوانان دو سال دیگر در مسابقات جهانی جوانان به میدان میروند و با همین حریفان رقابت میکنند . اگر در این دوره نتیجه قابل قبولی میگرفتند، از نظر روحی و روانی در آینده هم موفق بودند. بنابراین نباید بگوییم که از آنها نباید توقع مدال داشته باشیم بلکه باید به عملکرد تیم ملی نسبت به دو سال گذشته توجه ویژهای کنیم، البته تا زمانی که وکیلی مسائلی که در این تیم به وجود آمده را عنوان نکند نمیتوان ارزیابی دقیقی از عملکرد تیم داشته باشیم. شاید این تغییر و تحول در پاسور تیم اجباری بوده و کسی از آن خبر نداشته است.
انتهای پیام/4051/4057/
انتهای پیام/