کانونها، محیط تجربه اندوزی اجتماعی دانشجویان است
به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا عبدالرضا باقری عصر امروز در افتتاح هفتمین جشنواره ملی رویش که در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، اظهار کرد: کارکرد اصلی دانشگاه، آموزش و پژوهش است اما برای دانشجو یک محیط تجربه اندوزی نیز به حساب میآید. همچنین دانشگاه فضایی برای حضور دانشجویان در نهادهای خودجوش همانند کانونهای فرهنگی، اجتماعی و سیاسی است.
وی افزود: بیش از ۲۰ سال از عمر کانونها در دانشگاهها میگذرد و اکنون بیش از ۳هزار کانون در دانشگاههای کشور فعال هستند. همچنین بیش از ۵هزار دانشجو در این کانونها حضور دارند. در این همایش باید تجارب 20 ساله کانونها را بررسی و نقاط ضعف را رفع کنیم.
قائم مقام وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت: امروز شاهد درخشش و فعالیت کانونهای دانشجویی هستیم که منجر به پیشگیری از آسیبهای اجتماعی میشوند. انجمنهای علمی نیز بسترهای مهمی برای فعالیتهای دانشجویی محسوب میشوند.
وی خاطرنشان کرد: کانونها در دانشگاهها بهصورت خودجوش توسط دانشجویان و برای رفع نیاز روز کشور شکل گرفتهاند؛ ما سعی میکنیم بستر را برای فعالیتهای دانشجویی فراهم کرده و کمتر در این فعالیتها مداخله کنیم.
قائم مقام وزیر علوم تحقیقات و فناوری عنوان کرد: بهترین دوستیها، دوستیهایی است که در محیطهای دانشگاهی شکل گرفته است. همچنین دوران دانشجویی بهترین دوران مطالعه است که شاید این فرصتها در آینده تکرار نشود.
باقری گفت: ۶۵ نهاد بنیاد حامیان علمی در دانشگاه ایجاد شده است. بنیاد حامیان پاسخگوی دانشگاه به مطالبات اقتصادی، سیاسی و فرهنگی جامعه است. امروز نهادهای دانشجویی در کنار نهادهای مردمی نهادهای قدرتمندی هستند.
وی بیان کرد: نهادهای دانشجویی میتوانند یاریگر جامعه، مدیران و رؤسای دانشگاهها باشند؛ حضور نهادهای دانشجویی در سیل اخیر و صحنههای کمک به مردم این موضوع را بهخوبی نمایش داد.
وی افزود: پاسخ به نیاز جامعه و کمک به دولت نیز از دیگر وظایف دانشگاهها است و در شرایط تحریم، تمامی نهادها و جامعه باید در کنار هم باشند. امیدوارم کانونهای دانشجویی از آغاز سال تحصیلی با استفاده از تجارت خود در حوزههای جدید ورود کنند و بتوانند طرح موضوع برای فکر کردن در جامعه ایجاد کنند.
انتهای پیام/4127/۴۰۸۴/
انتهای پیام/