صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۰ - ۰۴ شهريور ۱۳۹۸
چراغپور در گفتگو با آنا:

نحوه اجرای مراسم برترین‌ها طنزی تلخ بود/ سنت انتخاب شایستگان پابرجا بماند

کارشناس فوتبال ایران گفت: برگزاری مراسم برترین‌های فوتبال ایران کاری شایسته است ولی نحوه اجرای آن طنزی تلخ بود.
کد خبر : 412262

به گزارش خبرنگار حوزه فوتبال گروه ورزشی خبرگزاری آنا، مراسم برترین‌های هجدهمین دوره فوتبال ایران در شرایطی برگزار شد که بسیاری از مدعوین از کیفیت و نحوه برگزاری این مراسم رضایت نداشتند و برخی پیش از پایان مراسم، سالن برگزاری مراسم را ترک کردند.


جلال چراغپور در خصوص مراسم برترین‌های فوتبال ایران به خبرنگار ورزشی آنا گفت: نمی‌توانیم درباره این مراسم در درجه اول بگوییم که برگزاری آن بد است. حوادث فوتبال در یک فصل مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و برترین‌ها انتخاب می‌شود. در تمام دنیا این مراسم برگزار می‌شود و باید در ایران نیز دنبال شود. البته ممکن است برگزاری مراسم ضعیف باشد و به‌گونه‌ای برگزار شود که رضایت حضار را به همراه نداشته باشد ولی باید بگوییم وجود این مراسم از نبودش بهتر است.


وی ادامه داد: نحوه اجرای مراسم مقوله بسیار مهمی است. اگر آن را بسیار قوی و بدون اشکال و به بهترین شکل اجرا کنیم و اجازه ندهیم از ریخت و قواره مراسم خارج شود، بسیار خوب است. می‌توان با مجری‌های بسیار قوی و میزانسن عالی مراسمی را برگزار کنیم که همه شب خوبی را تجربه کنند ولی این امکان هم وجود دارد مراسم به‌گونه‌ای برگزار شود که مدعوین خسته شوند و لحظه‌شماری کنند تا هر چه زودتر به پایان برسد.


مراسم خسته‌کننده‌ای را گذراندیم


کارشناس فوتبال ایران یادآور شد: به نظر من نحوه برگزاری مراسم برترین‌ها از نوع خسته‌کننده بود، اجرای ضعیفی داشت، در برنامه‌ریزی و شکل دادن جایزه ایرادهای زیادی به آن وارد بود، افرادی که جوایز را اهدا می‌کردند با مشکل همراه بودند و به‌صورت کلی می‌توان گفت که مراسم برترین‌ها نمره قبولی نگرفت.


احترام به نظر هیئت ژوری


وی تأکید کرد: بسیاری شاید گلایه داشته باشند که در انتخاب‌ها می‌شد نفرات دیگری به‌عنوان برترین هر بخش شناخته شوند ولی باید بدانیم در هر انتخاب و گزینشی در سراسر دنیا، به هر شکلی که برترین‌ها انتخاب می‌شوند، گروهی نظرش با نظر انتخاب‌کنندگان فرق می‌کند. به نظرم باید به نظرات هیئت ژوری احترام بگذاریم تا سنت برگزاری مراسم پابرجا بماند.


مجری برنامه روده‌درازی کرد


چراغپور با انتقاد از نحوه برگزاری مراسم برترین‌های فوتبال ایران می‌گوید: ما برای برگزاری مراسم باید متد روز دنیا را مدنظر قرار بدهیم. چارت کشورهای موفق خارجی را الگو قرار دهیم اگر فکر خودمان نمی‌رسد که چگونه مراسم را برگزار کنیم. برای دادن جایزه فاکتورهای مهمی را باید در نظر بگیریم. آیتم اول اینکه مجری باید کمتر حرف بزند و روده‌درازی نکند. اگر بیش از اندازه حرف بزند، حوصله حضار را سر می‌برد.


دادن آگاهی به جایزه دهندگان


وی افزود: مراسم بعدی این است که کسانی که قرار است جایزه بدهند باید به‌گونه‌ای در سالن بنشینند که برای آمدن روی استیج مشکلی نداشته باشند. به‌عنوان مثال جواد زرینچه اصلاً نمی‌دانست که قرار است جایزه اهدا کند و در تصمیمی خلق‌الساعه به او گفتند که باید بیاید بالای استیج تا جایزه بدهد. مسئله بعدی در خصوص افراد جایزه گیرنده است. بسیاری از آن‌هایی که قرار بود جایزه بگیرند را در انتهای سالن نشانده بودند و آن‌ها که دچار غرور دریافت جایزه شده بودند، سلانه‌سلانه از انتهای سالن به سمت استیج می‌آمدند که زمان برگزاری را طولانی کرد.


مشکل رساندن جایزه از پشت‌صحنه


کارشناس فوتبال ایران ادامه داد: ای کاش ماجرا به همین موارد ختم می‌شد. در پشت‌صحنه مشخص نکرده بودند جایزه‌ها برای چه افرادی است. در نتیجه پشت‌صحنه برای آوردن هر جایزه بیش از چند دقیقه طول می‌کشید. به‌سادگی می‌شد پیش از مراسم روی هر جایزه اتیکت فرد جایزه دهنده را چسباند و در لحظه تحویل آن اتیکت را در پشت‌صحنه درآورد و جایزه را سریعاً به روی صحنه آورد.


وی افزود: مجری بارها در حضور مدعوین اعلام کرد بینندگان عزیز توجه کنید، همه فهمیدند که او در تلویزیون برنامه اجرا می‌کند، چراکه باید در حضور مهمانان اعلام می‌کرد «حضار محترم». وی یا تفاوت بینندگان یا حضار را نمی‌داند یا اینکه می‌خواهد در تلویزیون مجری موفقی شود. در تمام دنیا هر کسی که جایزه می‌گیرد دوست دارد برای تماشاچی حرف بزند ولی به خاطر ضیق وقت به برخی افرادی که جایزه گرفتند مانند مدیرعامل شاهین بوشهر اجازه ندادند حتی یک کلمه حرف بزند.


احترام تاج حفظ نشد


چراغپور در پایان خاطرنشان کرد: مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال ایران است. بالای استیج رفت و سخنرانی خود را انجام داد و زمانی که می‌خواست پایین بیاید در تصمیمی که خلق‌الساعه به ذهنش رسید، تاج را روی استیج نگه داشت تا بخواهد به برخی برترین‌ها جایزه دهد. متأسفانه باید بگوییم برگزاری مراسم برترین‌ها کار بسیار خوبی است ولی اجرای ضعیف آن این مراسم را به طنزی تلخ تبدیل کرده بود.


انتهای پیام/4048/


انتهای پیام/

ارسال نظر