صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۱ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۸
مدیرعامل راه‌آهن در پاسخ به آنا:

دلایل تأخیر در راه‌اندازی قطار تهران_آنکارا/ نشست ویژه راه‌آهن برای مراسم اربعین /۲۱۳ واگن باری به ناوگان اضافه شد

معاون وزیر راه و شهرسازی از ورود ۲۱۳ دستگاه واگن باری تولید داخل به شبکه ریلی کشور خبر داد.
کد خبر : 412069

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری آنا، سعید رسولی در نشستی که به مناسبت هفته دولت برگزار شد، اظهار کرد: تاکنون ۲۱۳ واگن که ساخت داخل هست به شبکه ریلی اضافه شده است.


وی افزود: این میزان نسبت به سال گذشته در حالی ۶۰ درصد افزایش پیدا کرد که مراکز تعمیرات هم در قم و مشهد در حال راه‌اندازی است.


رسولی درباره جابجایی زائران اربعین نیز گفت: نشست ویژه‌ای پیرامون ایام اربعین برای جابجایی زوار در اربعین برگزار شده است و امسال هم خدمات حمل‌ونقل در خدمت زائران خواهد بود.


مدیرعامل راه‌آهن در پاسخ به سؤال آنا مبنی بر اینکه چرا قطار تهران _آنکارا برخلاف زمان‌بندی اعلام‌شده با تأخیر راه‌اندازی شد، گفت: به دلیل عدم آماده‌سازی مسیر ریلی وان به آنکارا با تأخیر دوهفته‌ای مواجه بودیم. مسئولان راه‌آهن ترکیه از زمان‌بندی اعلامی خودشان در آماده‌سازی خط سریع‌تر عمل کردند.


مدیرعامل راه‌آهن گفت: در هفته دولت علاوه بر بهره‌برداری از خطوط جدید ریلی، ۵۹ کیلومتر خطوط آنتن و مراکز جدیدی از تأسیسات راه‌آهن بهره‌برداری می‌شود.


مدیرعامل شرکت راه‌آهن با اشاره به طرح‌هایی که قرار است در هفته دولت بهره‌برداری شود، گفت: در هفته دولت خط دوم مسیر سیستان و اصفهان، یزدگرد و نظرآباد، مسیر دوم شمسی، مرکز سی تی اس یزد، ۵۹ کیلومتر خطوط آنتن بهره‌برداری می‌شود.


رسولی با بیان اینکه ۵ ماه امسال ۲۱۳ ناوگان جدید به شبکه ریلی وارد شده است، افزود: این واگن‌ها در داخل تولید یا بازسازی شده‌اند.


وی با تأکید بر اینکه مرکز پیشرفته سوخت‌رسانی در مشهد به بهره‌برداری می‌رسد، تصریح کرد: در کارگروه مشترکی با وزارت صنعت توانمندی داخلی را مورد ارزیابی قرار می‌دهیم و از واردات تجهیزاتی که امکان تولید داخل دارند خودداری می‌کنیم.


معاون وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر اینکه قرار است ۹۷۴ واگن از محل درآمد ماده ۱۸ تأمین اعتبار شود، گفت: حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان آن قرار است از سوی بانک‌ها تأمین شود که تاکنون قرارداد عاملیت با دو بانک ایران و ونزوئلا و توسعه صادرات امضا شده که شامل ۵۴۰ میلیون تومان است و قرارداد عاملیت دو بانک دیگر در حال اجرا است که با انجام آن، تمام اعتبار بانکی پروژه تأمین خواهد شد.


انتهای پیام/۴۰۸۳/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر