صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۳۱ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۸
رنجبرزاده در گفتگو با آنا:

دولت مراقب باشد 14 میلیارد دلار ارز اختصاص یافته برای کالاهای اساسی مشمول رانت ذی‌نفوذان نشود

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: دولت مراقب باشد 14 میلیارد دلاری که قانون‌گذار برای تأمین حداقل رفاه مردم در اختیارش گذاشته مشمول رانت‌ها و دخل و تصرف‌ ذی‌نفعان و ذی‌نفوذان نشود.
کد خبر : 411904

اکبر رنجبرزاده در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با اشاره به گزارش مرکز پژوهش‌ها درباره وضعیت نامطلوب معیشت در  59 درصد از شاغلان کشور اظهار کرد: متأسفانه این واقعیت است که در شرایط فعلی سختی زیادی برای خانواده‌ها ایجاد شده است و شاغلان کارمند در رفاه کامل نیستند.


وی با بیان اینکه این شرایط به‌ویژه در مورد جامعه بیکاران نامناسب‌تر است، افزود: دولت باید مراقب باشد 14 میلیارد دلاری که قانون‌گذار مصوب کرده و برای تأمین حداقل رفاه مردم در اختیارش گذاشته مشمول رانت‌ها و دخل و تصرف‌ ذی‌نفعان و ذی‌نفوذان نشود.


عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: دولت با یک سازوکار الکترونیکی موضوع این اعتبار را مستقیماً به مردم بازگرداند و دغدغه اولیه آنها را کاهش دهد تا به مرور زمان از شرایط بهتری برخوردار شوند و سطح کیفیت زندگی کارمندان افزایش پیدا کند.


نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اکنون وضعیت دلار به ثبات و دغدغه ناشی از نوسانات ارز به حداقل ممکن رسیده است و قطع به یقین در ماه‌های آینده اقلام مورد نیاز مردم به وضعیت با ثبات‌تری خواهد رسید و انبارهای کالا در دسترس قرار می‌گیرد.


وی با اشاره به اینکه جو غالب روانی به سمت یک ثبات پیش می‌رود، گفت: باید شرایطی فراهم شود که درآمدهای دولت افزایش یابند و همچنین وابستگی‌مان به نفت کم شود در این صورت با رونق اقتصاد می‌توانیم رضایت نسبی جامعه کارمندان و افراد تحت حمایت بیمه‌های بیکاری را هم فراهم کنیم.


به گزارش آنا، مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در گزارشی اعلام کرد که 59درصد فقرا در کشور شاغل هستند، 5 درصد بیکار، 30درصد بازنشسته یا دارای درآمد بدون کار، 2 درصد خانه‌دار و 3درصد را خانوارهای ناتوان تشکیل می‌دهند.


انتهای پیام/4034/


انتهای پیام/

ارسال نظر