صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۷:۰۰ - ۳۰ مرداد ۱۳۹۸
آنا از ورزش دانشگاه آزاد اسلامی گزارش می‌دهد؛

تخصیص بودجه ورزش از طریق درآمدزایی پروژه‌های ورزشی/ راه‌اندازی مدارس تخصصی ورزش در سما

کاهش بودجه ورزش به‌همراه درآمدزایی از پروژه‌های ورزشی از سیاست‌های کلی دانشگاه آزاد اسلامی است و این دانشگاه تا کنون 3500 میلیارد تومان در این حوزه سرمایه‌گذاری کرده است.
کد خبر : 411341

به گزارش خبرنگار حوزه ورزش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، ورزش حرفه‌ای و تربیت ورزشکاران یکی از مهم‌ترین اولویت‌های دانشگاه آزاد اسلامی است و این دانشگاه با ورود به اکثر حوزه‌های ورزشی، ورزشکاران مختلفی را تربیت و موردحمایت قرار داده است.


 دانشگاه آزاد اسلامی در تأمین نیروی انسانی و به‌صورت اخص در ورزش توانسته خدمات بسیار زیادی را برای جامعه به همراه داشته است. ساختار گروه‌های ملی دانشگاه متشکل از دانشجویان و یا از اعضای باشگاه دانشگاه آزاد اسلامی است. 60 درصد ورزشکاران حاضر در هجدهمین دوره بازی‌های آسیایی جاکارتا از تیم‌های دانشگاه آزاد اسلامی و ۷۵ درصد از مدال‌های کسب‌شده در رقابت‌های سی‌امین یونیورسیاد توسط دانشجویان این دانشگاه بوده است.


از طرف دیگر دانشگاه آزاد اسلامی، ورزش کشور را از نظر علمی، آکادمیک و تخصصی ارتقا داده است. مسئولان دانشگاه هزینه‌هایی که در حوزه ورزش می‌کنند را نوعی سرمایه‌گذاری و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی می‌دانند.


3500 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری دانشگاه آزاد در ورزش


۱۴ درصد ساخت‌وساز دانشگاه آزاد اسلامی مربوط به اماکن ورزشی بوده که شامل ۳۲۷ فضای ورزشی شامل سه بخش سالن‌های سرپوشیده، زمین‌های روباز، ۱۸۰ سالن، ۱۲۹ زمین روباز ورزشی و ۱۸ استخر که سرجمع این‌ها یک‌میلیون و ۵۲۷ هزار و ۴۰۰ مترمربع است.


همچنین در فضاهای ورزشی در استان‌ها، استان فارس با ۳۷ مکان ورزشی پیشگام است. استان اصفهان ۳۵ و تهران ۳۲ فضای ورزشی دارند. سرانه فضای ورزشی در دانشگاه آزاد اسلامی دو برابر سرانه فضای ورزشی کشور است. سرانه فضای ورزشی این دانشگاه یک متر و ۱۴ سانتیمتر مربع فضای ورزشی و سرانه فضای ورزشی در کشور در حدود ۷۰ سانتی‌متر مربع است.


این در حالی است که ۱۴ پروژه ورزشی ناتمام شامل ۱۲ مجموعه ورزشی سرپوشیده و دو استخر با پیشرفت‌های فیزیکی بین ۲۰ تا ۹۰ درصد در کشور در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد و با اتمام آن‌ها ۶۰ هزار مترمربع به فضای ورزشی این دانشگاه اضافه خواهد شد که سرانه را بالاتر خواهد برد.


۵۱ هزار و ۹۰۶ دانشجو (۲۱ هزار و ۱۱۰ دانشجوی دختر و ۳۰ هزار و ۷۹۶ دانشجو پسر) و ۵۳۴ عضو هیئت‌علمی در رشته تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی در ۱۸۷ واحد دانشگاهی رشته تربیت‌بدنی در مقاطع مختلف فوق‌دیپلم، لیسانس، کارشناسی ارشد و دکتری تحصیل می‌کنند. همچنین رشته تربیت‌بدنی در دانشگاه آزاد اسلامی ۹۸۳ رشته محل دارد. بر اساس آخرین آمار به‌دست‌آمده دانشگاه آزاد اسلامی تاکنون 3500 میلیارد تومان در حوزه ورزش و ساخت زیرساخت‌های آن سرمایه‌گذاری کرده است.


ورزش دانشگاه آزاد اسلامی، مدارس سما را هم برگرفت


استعدادیابی و پرورش استعدادهای ورزشی و علمی در دانشگاه آزاد اسلامی منحصر به دانشگاه نمانده است. همراه با دانشگاه آزاد، در مدارس و پژوهشکده‌های سما نیز «ورزش»، ارزش تلقی می‌شود.


درگذشته مدارس سما نمی‌توانستند از امکانات ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی استفاده کنند اما طی چند سال اخیر این مشکل برطرف شده است.


در این مدارس 80 هزار دانش‌آموز مشغول به تحصیل هستند. دانشگاه آزاد اسلامی برای غنی‌سازی تعطیلات دانش‌آموزان مدارس سما، توسعه ورزش و پرورش ورزشکاران «مدارس تخصصی ورزش» را راه‌اندازی کرده است. اکنون در 57 واحد دانشگاهی در 18 استان این مدارس راه‌اندازی شده است.


روند آرام در تغییر رویکرد مالی در ورزش دانشگاه آزاد اسلامی


در سال گذشته ۵۰ درصد بودجه ورزش حرفه‌ای دانشگاه آزاد اسلامی کم شده بود، در سال ۹۷ تمامی قراردادهای این بخش ۲۵ درصد پایین‌تر از قیمت قراردادهای سال ۹۶ بسته شد. امسال نیز بودجه ورزش دانشگاه آزاد اسلامی با کاهش همراه بوده است. سیاست کلی دانشگاه آزاد اسلامی این است در یک‌روند چندساله بودجه ورزش را از سرانه شهریه قطع کند و بودجه این حوزه را از درآمدزایی سرمایه‌گذاری‌هایی که تاکنون در حوزه ورزش صورت گرفته است، تأمین کند.


مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی بر این باورند که ورزش یک پروسه است و در دنیای کنونی ورزش به صنعت تبدیل‌شده است و اکنون این دانشگاه به‌عنوان برند ورزشی در کشور شناخته‌شده است.


کمال جوانمرد سرپرست مرکز ورزش و تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: اگر تنها یک درصد از 3500 میلیارد تومانی که در عرصه ورزش سرمایه‌گذاری کرده‌ایم، 350 میلیارد تومان درآمدزایی خواهیم کرد.


انتهای پیام/4084/


انتهای پیام/

ارسال نظر