جوانگرایی در مسئولان ادارات سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران/ تغییرات از دیار ۱۵ خرداد آغاز شد
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان تهران، حجتالاسلام علیاصغر سهرابی در مراسم معارفه سید کمیل موسوی مسئول اداره تبلیغات اسلامی ورامین اظهار کرد: بنا داشتیم این انتصابها را از دیار ۱۵ خرداد شروع کنیم تا از شهدای این قیام برای ادامه کارمان استمداد و کمک بخواهیم. شهدای ۱۵ خرداد طلیعه نهضت انقلاب اسلامیاند؛ شهدایی که پیشرو و فعال در شروع این نهضت بودند.
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران در خصوص جوانگرایی، صحبتها و حواشی پیش آمده در خصوص مدیران جوانی که در کشور به سمتهای مختلف منصوب میشوند، گفت: جوانگرایی؛ باور، عقیده، مسئولیت و وظیفه ماست ولی شخص رهبری که این نکته (جوانگرایی) را فرمودند، تأکید کردند که «جوانگرایی به معنای پیرزدایی نیست»، جوانگرایی اصل است. موتور محرک انقلاب، جوانها هستند و آنها باید این نهضت را پیش ببرند. بزرگترها باید در جایگاه خودشان قرار بگیرند و مسیر را به جوانها نشان دهند تا این شتاب نهضت به درستی حفظ شود.
سهرابی در ادامه در جلسه معارفه حجتالاسلام دینپرور مسئول اداره تبلیغات اسلامی قرچک گفت: نکتهای که در تحلیل بیانیه گام دوم انقلاب میتوان به آن اشاره کرد و نکتهای کلیدی و مهم است، در قسمتی از سخنان رهبری است که در این بیانه آمده «ما از نظریه نظام انقلابی تا ابد دفاع خواهیم کرد». در واقع در تحلیل این نظریه میتوان گفت ما از یک منظر، یک نظام ساختار یافته داریم که مستقر و در حال فعالیت است. از طرفی هم به شدت ترویج کار مردمسالاری، کار گروهی و مردمی در دستور کار رهبری وجود دارد. اینجا یک دوگانهای در اثر یک سری غفلتها ایجاد شده که با این کلید واژه «نظریه نظام انقلابی» باید این ماجرا به درستی حل شود.
وی در ادامه افزود: جریانهای مردمی و خودجوش در حال حاضر نسبت به ادارات و نهادهای حاکمیتی، نگاه مثبتی ندارند. پیوستگی و همبستگی این دو وجه، یعنی حاکمیت و مردم، نگاه و آرمانی است که رهبری به دنبال آن است که اگر این پیوستگی و همدلی اتفاق بیافتد، یک کمالی در مسیر انقلاب اسلامی شکل گرفته است.
سهرابی در این خصوص اظهار کرد: کار مردمی محور و اصل است و بار این نهضت بر اساس آنچه از امام و رهبری فرا گرفتهایم، روی دوش مردم است. مردماند که نهضت را پیش میبرند و اساساً حاکمیت اسلامی را تشکیل دادهایم که مردم در آن سالار باشند. مردماند که بار پیشبرد نهضت، فرهنگ و اقتصاد را بر دوش دارند و نظام پشتیبان این حرکت مردمی است؛ زمینهساز اینکه ارادههای مردمی را به میدان بیاورد و به هم پیوند بزند؛ ولی کار اصلی بر عهده مردم است.
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران در خصوص رویکرد این سازمان گفت: وجه همت و تلاشمان بر این است که بیش از پیش مردم را به میدان کار و فعالیت فرهنگی تبلیغی بیاوریم. آحاد مردم باید مبلغ دین باشند. اساساً تبلیغ دین یک پدیده اجتماعی است و وقتی همه مردم پای این تبلیغ آمدند، دین در جامعه محقق میشود.
بر اساس این گزارش، از آنجایی که وجه مردم در رویکرد جدید سازمان تبلیغات مهم و کلیدی است، علاوه بر معارفه رؤسای جدید ادارات در محل اداره تبلیغات اسلامی و یا فرمانداری با حضور مدیران و رؤسای سایر ادارات شهرستان؛ معارفهای نیز در مسجد جامع شهر و با حضور گسترده مردم انجام شد تا شروعی مردمی و متفاوت از معارفههای معمول صورت گیرد.
همچنین در معارفهای که برای سید کمیل موسوی، رئیس جدید اداره تبلیغات ورامین در مصلای این شهر برگزار شد، خانواده شهید ثامنیراد، شهید مدافع حرم چفیه شهید را جهت تبریک و امانت به موسوی هدیه دادند. همچنین رحیم مخدومی نویسنده کتابهای دفاع مقدس و از فعالان فرهنگی ورامین، نماینده دانشجویان بسیجی دانشگاه علامه طباطبایی، نمایندهای از کانون مداحان این شهر، مطالبات، نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود را به رئیس جدید اداره تبلیغات بیان کردند.
جلسه معارفه مردمی حجتالاسلام عبدالله ملک حسینی سرپرست جدید اداره تبلیغات پیشوا با حضور مردم و نمایندگانی از مداحان، دانشجویان و طلاب در آرامگاه امامزاده جعفر بن موسی الکاظم(ع) برگزار شد. از حاشیههای این مراسم، میتوان به رونمایی از قرآن دستنویس و خوشنویسی شده توسط استاد نورایی اشاره کرد.
حجتالاسلام ملک حسینی، پس از معارفه رسمی و اداری خود در فرمانداری شهرستان پیشوا به همراه حجتالاسلام سهرابی و جمعی از همراهان از مادر روحانی شهید ابراهیم رمضانی عیادت کردند. دیدار و گفتگو با محمد علایی، شاعر و از پیشروان نهضت ۱۵ خرداد در پیشوا، از دیگر برنامههایی بود که ملک حسینی پس از معارفه خود انجام داد.
انتهای پیام/4072/
انتهای پیام/