17 هزار مهدکودک مجوزدار در کشور وجود دارد
سیدمنتظر شبر در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاه گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، درباره فعالیت مهدهای کودک غیرمجاز اظهار کرد: مهدهای غیر انتفاعی نیاز کاذب ایجاد میکنند. طوری وانمود میکنند که مهدهایشان خدماتی بسیار بالاتر از سطح خدمات مهدهای دارای مجوز ارائه میدهند و برای همین یک تقاضای کاذبی هم برای خانوادهها ایجاد میکنند در حالی که واقعاً چنین چیزی نیست.
وی افزود: شهریهای که سازمان بهزیستی برای مهدکودکهای دارای مجوز تعیین میکند و آن مقدار هزینهای که مشخص میشود که چقدر باید باشد، حساب شده است، هم بهزیستی در آن دخالت دارد هم سازمان حمایت از حقوق مصرفکنندگان.
سرپرست دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی درباره آمار مهدکودکهای غیرقانونی گفت: اگر بدانیم مهدکودکی غیرقانونی است باید از فعالیت آن جلوگیری کنیم. بارها در مکاتبه با پلیس مهدکودکهای بدون مجوز را معرفی کردهایم.
شبر ادامه داد: با اعلام مردمی و شکایت آنها به بهزیستی متوجه میشویم که مهدکودکی بدون مجوز فعالیت میکند.مردم میگویند این مهد تحت نظر شما فلان تخلف را کرده است و ما میرویم میبینیم که اصلاً از ما مجوز ندارد.
وی با بیان اینکه قبول ندارم که این مهدکودکهای غیر مجوزدار بتوانند خدماتی ارائه دهند که از مهدهای قانونی بالاتر باشد، گفت: روی مهدکودکهای مجوزدار نظارت داریم تا خدماتشان استاندارد باشد، حتی دخالتمان به حدی است تا اسباببازیهایشان استاندارد باشد.
سرپرست دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی ادامه داد: مهدکودکهایی که مجوز ندارند و اسمشان به عنوان لاکچری رایج شده، سعی میکنند که با دادن چیزهای ظاهری و امکاناتی که ممکن است در نظر خانوادهها رفاه در نظر گرفته شود، خانوادهها را به این روش فریب دهند.
وی با بیان اینکه17 هزار مهدکودک مجوزدار در کشور وجود دارد اظهار کرد: 17 هزار مهد مجوزدار در کل کشور وجود دارد که تقریباً نصف آن در روستاها و حاشیه شهرها قرار دارند که این دسته از مهدها با حمایت ما ایجاد میشوند.
انتهای پیام/4046/
انتهای پیام/