صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۱ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۸
مسئول کمیته امداد خدابنده خبر داد؛

جمع‌آوری بیش از 5 میلیارد تومان زکات از شهرهای سجاس و خدابنده

مسئول زکات کمیته امداد خدابنده گفت: از ابتدای امسال تاکنون یک میلیارد تومان زکات از شهرستان خدابنده و بیش از چهار میلیارد تومان از شهر سجاس جمع‌آوری شد.
کد خبر : 410951

 محمدرضا محمدی در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاه گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، درباره آمار زکات جمع آوری شده اظهار کرد:‌ از ابتدای امسال تاکنون یک میلیارد تومان زکات از شهرستان خدابنده و بیش از چهار میلیارد تومان از شهر سجاس جمع‌آوری شد.


وی افزود: زکاتی را که جمع می‌شود در امور معیشت محرومین، برای آزادی زندانیان، در احداث و مرمت مسکن برای مددجویان، تحصیل دانش‌آموزان هزینه می‌شود و اولویت با محرومین است.


مسئول زکات کمیته امداد خدابنده گفت: بیشتر جمع‌آوری زکات برای امور محرومین کمیته امداد است. امور پروژه‌ها نظیر احداث حسینه، مساجد، غسالخانه، تجهیز کتابخانه‌ها و مدارس هم از زکات تهیه می‌شود. بخش اعظم زکات شهرستان در امور پروژه‌ها مصرف می‌شود. پروژه‌ها مردم‌نهاد هستند و از زکات خود مردم برای آنها هزینه می‌شود.


 مسئول زکات کمیته امداد خدابنده گفت: دبیرخانه شورای زکات کمیته امداد امام خمینی (ره) است و ریاست آن را امام جمعه شهر بر عهده دارد. رئیس کمیته امداد به عنوان دبیر شورای زکات و قائم مقامش فرمانداری شهرستان خدابنده است. کل اجرای کارهای زکات به عهده مسئول زکات است. جمع‌آوری زکات و واگذاری آنها جزء وظایف مسئول زکات است. جهاد کشاورزی، امور مالیاتی، سازمان تبلیغات، بهزیستی جزء اعضای شورای زکات شهرستان هستند. 


محمدی با بیان اینکه از منابع زکات نمی‌توان برای ساخت کارخانه در خدابنده استفاده کرد افزود: هزینه کارخانه از منابع شخصی و خصوصی تأمین می‌شود و زکات برای طرح‌های عام‌المنفعه و فی سبیل‌الله است. کارخانه را به دلیل شخصی بودن و صاحب امتیازی‌اش نمی‌توان از زکات برای کارهای شخصی و احداث صنایع تبدیلی هزینه کرد. مردم زکات را به نیت استفاده در میان فقرا و محرومین می‌دهند و برای کارهای عام‌المنفعه می‌توان از آن استفاده کرد.


انتهای پیام/4046/


انتهای پیام/

ارسال نظر