عراق و قطر متقاضی حضور صنایع کوچک و متوسط ایران
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری آنا از استانداری فارس، عنایتالله رحیمی در آیین گشایش نخستین نمایشگاه صنایع کوچک و متوسط در استان فارس اظهار کرد: این صنایع از طریق کارآفرینی، نوآوری، تغییر فناوری، پویایی صنعت و ایجاد اشتغال و درآمد بر اقتصاد جهانی تاثیر میگذارند.
وی با بیان به اینکه باید از مزیتهای نسبی هر منطقه استفاده بهینه کرد، عنوان کرد: در استان فارس مزیتهای نسبی در زمینه صنایع تبدیلی، غذایی، صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، الکترونیک و سلولزی است.
استاندار فارس اعلام کرد: بیش از ۹۵ درصد شرکتها در نواحی صنعتی استان فارس مستقر هستند و ۵۰ درصد اشتغال نیز در قالب 3 هزار و 600 قرارداد در 61 شهرک منعقد شده است؛ همچنین انعقاد ۵۷۸ قرارداد واگذاری زمین در ۱۴۷ هکتار صورت گرفته است که در مقایسه با سنوات قبل چهار برابر رشد داشته است.
نماینده عالی دولت در استان فارس با بیان اینکه علاوه بر مزیتها و مواردی که در صنایع کوچک و متوسط وجود دارد، باید الزاماتی را نیز برای توسعه و ترقی آنها باید در نظر بگیریم، افزود: این شرکتها دچار مشکلاتی مانند توجهنکردن به فناوریهای نوین یا واردنشدن فناوریهای جدید در عرصه تولید، بالابودن قیمت تولید کالاها، توجهنکردن به ایدههای خلاقانه و نو، واردنشدن شرکتهای دانشبنیان به این حیطه، توجهنکردن به بازاریابی علمی و دقیق و هدفمند و توجهنکردن به مدیریتهای نوین و علمی صنعتی هستند.
رحیمی البته عنوان کرد که این محدودیتها در فارس با شناخت تنگناها در حال برطرفشدن است.
استاندار فارس ادامه داد: دولت تدبیر و امید برای رونق و توسعه صنایع کوچک و متوسط تلاشهای خوبی کرده است و در ادامه مصمم هستیم از همه حمایتها برای توسعه این صنایع اعم از تسهیلات نظام بانکی و توسعهای بهره بگیریم.
رحیمی به ارتباط با کشورهای عراق و قطر نیز اشاره کرد و گفت: این کشورها متقاضی حضور صنایع کوچک و متوسط هستند و حضور هیئت تجاری استان نجف عراق در افتتاحیه این نمایشگاه بیانکننده همین موضوع است.
وی از اعضای تیم عراقی حاضر در این مراسم با عنوان شریک تجاری یاد و بیان کرد: پیشنهاد احداث شهرک سرمایهگذاری مشترک در بصره و نجف ارائه شده است و امیدواریم که تجار ما بتوانند در این دو شهر شهرک صنعتی احداث کنند که منافع هر دو کشور تأمین شود.
استاندار فارس عنوان کرد: با تشویق سرمایهگذاران شاهد شکوفایی صنایع کوچک و متوسط استان خواهیم بود که میتوانند اشتغالزایی، ارزش افزوده، استفاده از مواد اولیه و مزیتهای نسبی استان را افزایش دهند و در نهایت رونق تولید را رقم بزنند.
انتهای پیام/4103/
انتهای پیام/