صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۰ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۸
رئیس اورژانس تهران:

تعداد پرسنل و آمبولانس‌های اورژانس تهران استاندارد نیست

رئیس اورژانس تهران با تأکید بر اینکه هنوز تعداد نیرو، پرسنل و آمبولانس‌های اورژانس تهران استاندارد نیست، گفت: در تهران به 500 کُد آمبولانس نیاز است که تا رسیدن به این آمار هنوز فاصله زیادی داریم.
کد خبر : 410234

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و پزشکی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، پیمان صابریان در نشست خبری که صبح امروز به‌مناسبت روز خبرنگار برگزار شد، گفت: مأموریت‌های اورژانس نسبت به قبل 38 درصد افزایش داشته است. این در حالی است که هیچ نیرویی به این ارگان اضافه نشده و روزانه تکنسین‌های ما بیش از 3 هزار و 200 مأموریت انجام می‌دهند.


وی افزود: روزانه بالغ بر 9 هزار و 500 تماس تلفنی با مرکز اورژانس صورت می‌گیرد که بیش از 20 درصد آنها مزاحمت تلفنی است؛ حدود 3 هزار و 300 اعزام داریم که 2 هزار و 200 مأموریت آن در محل انجام شده و بیش از یک هزار انتقالی به بیمارستان داریم.


رئیس اورژانس تهران خاطرنشان کرد: پیش از این میانگین مدت زمان انجام هر مأموریت 59 دقیقه بود که با مدیریت زمان آن را به 51 دقیقه رسانده‌ایم.


صابریان تأکید کرد: در مدیریت زمان موفق بوده‌ایم و کاهش میزان زمان سبب شد که بتوانیم مأموریت‌ها را افزایش دهیم.


وی با تأکید بر اینکه 250 آمبولانس و 200 موتورلانس در تهران مستقر هستند، اضافه کرد: زمان رسیدن آمبولانس بر بالین بیمار 14 تا 16 دقیقه است که بر اساس استانداردهای جهانی زمان مناسبی است.


رئیس اورژانس تهران اضافه کرد: 203 پایگاه اورژانس در تهران داریم که از سال 96 افتتاح پایگاه‌ها در داخل شهر افزایش پیدا کرد. این در حالی است که پیش از این بیشتر پایگاه‌های اورژانس در خارج از شهر قرار داشتند.


صابریان از فعالیت امداد هوایی یاد کرد و افزود: امداد هوایی اورژانس بسیار فعال است و در همین روز گذشته با کمک آنها دو قلب از یزد به تهران منتقل و دو نفر از مرگ حتمی نجات پیدا کردند.


رئیس اورژانس تهران از استفاده از کد 724 خبر داد و گفت: سکته مغزی آمار بالایی در کشور را به خود اختصاص داده است و باید ضرورت مراجعه این بیماران به مراکز خاص مورد توجه قرار گیرد. به همین دلیل کُد 724 در بیمارستان‌های دولتی راه‌اندازی شد تا این بیماران بدون فوت وقت به این مراکز منتقل شوند؛ البته روزانه بیش از 10 بیمار کُد 724 به بیمارستان منتقل می‌شوند.


وی در خصوص انتقال بیمار به مراکز دولتی گفت: بر اساس پروتکل معاونت درمان، تمامی بیماران باید به مراکز دولتی منتقل شوند، مگر آنکه حال‌شان بسیار بد باشد. در آن صورت بیمار به اولین مرکز درمانی منتقل می‌شود.


صابریان اضافه کرد: بیش از 95 درصد انتقال بیماران ما به بیمارستان‌های دولتی صورت می‌گیرد.


رئیس اورژانس تهران با تأکید بر اینکه هنوز تعداد نیرو و پرسنل و آمبولانس‌های تهران استاندارد نیست، افزود: بر اساس استانداردهای جهانی هر 20 هزار نفر یک کُد آمبولانس نیاز دارد که بر اساس جمعیت در تهران به 500 کُد نیاز است که تا رسیدن به این آمار هنوز فاصله زیادی داریم.


وی در خصوص آمبولانس‌های خصوصی گفت: بیمار بدحال تنها با اورژانس تهران جابه‌جا می‌شود و اورژانس خصوصی حق جابه‌جایی بیمار بدحال را ندارد. به همین دلیل وقتی آمبولانس تهران در حال آژیر کشیدن است، معنای آن این است که یا بیمار بدحال دارد و یا آنکه بر سر بالین بیمار بدحال می‌رود.


انتهای پیام/4087/


انتهای پیام/

ارسال نظر