صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۲۸ - ۲۰ مرداد ۱۳۹۸
آنا گزارش می‌دهد؛

کارگاه ماساژ درمانی، کارگاه مورد توجه دانشجویان/مصرف داروها ضدگرفتگی عضله در ایران بالاتر از استاندارد جهانی است

کارگاه ماساژ درمانی، کارگاهی که در حوزه درمان و پیشگیری پیشگام و مورد توجه دانشجویان است.
کد خبر : 410064

به گزارش خبرنگار حوزه ورزش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، کارگاه آموزشی ماساژ درمانی یکی از کارگاه‌هایی است که همواره مورد استقبال دانشجویان قرار می‌گیرد. کارگاه آموزش ماساژ درمانی به‌صورت تئوری و عملی برگزار و شامل مبانی و اصول مقدماتی و کاربردی ماساژ، آموزش ماساژ، تاریخچه ماساژ، آناتومی بدن (اسکلت و عضله)، تأثیر ماساژ بر مشکلات فیزیکی (عصبی- عضلانی) روحی، روانی همچون اضطراب و استرس می‌شود.


در بخش عملی کارگاه آموزش ماساژ درمانی، تکنیک‌های اصلی ماساژ شامل روش‌های رفلکسی، روش‌های ماساژ باروغن با روغن و روش‌های بدون روغن مثل آزادسازی اسپاسم (گرفتگی عضلانی) و... می‌شود.


ماساژ درمانی در عین سادگی دامنه کاربردی گسترده دارد. ماساژ فقط فشردن عضلات نیست بلکه تحریک نقاط مخصوصی از خطوط اصلی انرژی بدن است، با فشردن این نقاط گره‌های موجود که سد راه جریان انرژی حیاتی بدن شده‌اند؛ برطرف شده و به حرکت روان انرژی در خطوط اصلی بدن کمک می‌شود که از مزایای آن می‌توان به کاهش دردهای موضعی و استرس‌های روزانه، کاهش خطر ابتلا به واریس، کمک به درمان سیاتیک و کمردرد، کمک به‌تناسب اندام و حذف چربی‌های اضافی، رفع گرفتگی‌های عضلانی، خون‌رسانی بهتر به ارگان‌های بدن و بسیاری فواید دیگر اشاره کرد.



دردهای عضلانی مفصلی یکی از شایع‌ترین علل مراجعه بیماران به پزشک را تشکیل می‌دهد. این دردها معمولاً به‌صورت مزمن بوده و درمان آن‌ها معمولاً ریشه‌ای نیست. بلکه پزشک سعی در درمان علامتی که در همان کاهش درد است، می‌نماید. داروهایی هستند که در این بیماری‌ها مصرف می‌شوند.


 متأسفانه مصرف داروها ضد اسپاسم یا گرفتگی در کشور ما بسیار بالاتر از استاندارد جهانی است. یکی از طرق تشخیص و درمان این بیماری‌ها استفاده از روش‌های دستی مثل ماساژ درمانی سوئدی و عصبی - عضلانی است که بدون استفاده از دارو با روش‌های دستی که موردمطالعه قرارگرفته است.



داروهای شل کننده عضلات اسکلتی یا ضد اسپاسم


داروهایی هستند  که محل اتصال عصب به عضله را مهار می کنند.



درمان دستی در کشور کانادا و آمریکا هم‌اکنون مورداستفاده وسیع و کاربردی است که هدف این کارگاه معرفی کردن این علم و استفاده از آن در درمان این‌گونه بیماری‌ها است.


انتهای پیام/4084/


انتهای پیام/

برچسب ها: کارگاه
ارسال نظر