ناگفتههایی از دیدار اخیر جهادگران با رهبر معظم انقلاب
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، زهرایی ابتدا در مورد اهمیت آموزش گروههای جهادی گفت: برای ساماندهی و سازماندهی کامل گروههای جهادی باید ابتدا شناسایی شبکه جهادگران بهخوبی شناختهشده و بتوانیم هرکدام از گروههای جهادی و جهادگران را طبق ظرفیت و توان خود سازماندهی نموده تا بتوان دارای شبکهای کامل و منسجم طراحی نماییم.
رئیس بسیج سازندگی گام دوم این اقدام را آموزش و توانمندسازی شبکه ایجاد شده دانست و افزود: برای حرکت به سمت تبدیل گفتمان جهادی به گفتمان عمومی جامعه نیاز بر آن است شبکههای جهادگران بتوانند مسائل مهم کشور را دستهبندی کرده و در حل آن مشکلات و مسائل اقدام نمایند.
زهرایی ضمن پراهمیت خواندن این دورههای آموزشی گفت: برای نخستین بار و با همکاری شبکه افق. دانشکده فرهنگ و رسانه دانشگاه امام حسین ع و بسیج سازندگی برای ورود جدی گروههای جهادی به امر مهم تولید محتوا در حوزه رسانهای دوره برگزار شده است.
وی گفت: گروههای جهادی در عرصه اقدام برای محرومیتزدایی خوب فعالیت مینمایند اما در بازنمایی اقدامات خود ضعف دارند. اگر در گام نخست در 4000 گروه جهادی ما دارای رابط رسانهای باشیم با توانمندسازی این عزیزان میشود پیامهای مشخص و منسجم در افکار عمومی منعکس کرد.
زهرایی در حال حاضر ضعف گروههای جهادی را در تولید و انتشار محتوای رسانهای دانست و گفت: در دیدار اخیر رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی با جهادگران؛ معظم له به اقدامات رسانه گروههای جهادی اشاره داشته و فرمودند: خدمات گسترده و خوبتان را هنرمندانه منعکس کنید که باورپذیر باشد.
رئیس سازمان بسیج سازندگی گفت: وقتی این کلام ولایت برای اهمیتی چند برابر پیدا میکند که مولا و مقتدایمان جهادگران را با عباراتی چون: سفیران کار و تلاش، مظهر مجسم آیه قرآن، مژده آینده بهتر، تصویر واقعی از کشور معرفی نمودند. پس باید بتوانیم برای تبدیل این حرکت عظیم به گفتمان عمومی و رایج در کشور و پاسخ بهفرمان ولی امر خودمان کاری در تراز انقلاب انجام دهیم.
زهرایی اشاره داشت: بسیج نهاد مردمی و دستاورد بیبدیل انقلاب اسلامی است. خاستگاه جهادگران را مقام معظم رهبری در بسیج سازندگی قراردادند و به همین دلیل گروههای جهادی هیچ زمانی در سیطره گروههای ذینفع سیاسی و اقتصادی قرار نداشته و پاک و زلال ماندند. هر تفکری در تضعیف بسیج گام بردارد مظهر نفوذ است.
رئیس بسیج سازندگی گفت: خلأ موجود در گسترش حرکتهای جهادی تثبیت و رسمیت بخشیدن و عدم سهم برای نقشآفرینی جهادگران در عرصههای دستگاههای اجرایی و نهادهای حاکمیتی است. برای ترویج روحیه جهادی باید زمینه حداکثری حضور جهادگران و جوانان دوبدنه نظام اداری فراهم شود.
انتهای پیام/4083/
انتهای پیام/