صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۲:۰۰ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۸

اجاره‌بها در نیویورک رکورد زد / زمان انتظار برای خانه‌دار شدن در آمریکا

اجاره‌بها یک باب منزل مجردی در نیویورک آمریکا بسیار بالا رفته و به‌شدت رو به افزایش است.
کد خبر : 409004

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا از دیلی میل، نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد که هزینه زندگی مجردی در نیویورک آمریکا بسیار سرسام‌آور شده و به بیش از 100 هزار دلار در سال بالغ می‌شود.


بر اساس این تحقیق، اجاره‌بها در این کلان‌شهر به‌شدت رو به افزایش است و برای تأمین مخارج زندگی مجردی در بخش منتهن نیویورک به درآمدی معادل 115 هزار و 800 دلار نیاز است.


درمجموع، 24 منطقه در نیویورک وجود دارند که سالانه 100 هزار دلار برای سکونت در آپارتمان یک‌خوابه هزینه دارند. طی پنج سال گذشته، برخی از شهرهای کم‌هزینه‌تر مثل «ایست فلتباش» در «بروکلین» نیز شاهد رشد سرسام‌آور اجاره‌بها به میزان 33 درصد بوده‌اند.


این تحقیق که توسط موسسه «استریت ایزی» انجام‌شده، همچنین فاش کرد که از سال 2010، اجاره‌بها در سراسر نیویورک 31 درصد افزایش داشته است. این تحقیق صرفاً بر محله‌هایی متمرکزشده که حداقل 250 اجاره‌بها در سال 2019 در آن‌ها ثبت‌شده باشد و دستمزدها برای اجاره یک‌خانه تک خواب کافی باشد. همچنین درآمد افرادی در این تحقیق لحاظ شده که بیش از 40 درصد از درآمد ناخالص خود را برای پرداخت اجاره خانه، هزینه نمی‌کنند.


در منهتن، اجاره خانه در چهار ماه دوم سال میلادی جاری به 34 هزار دلار در ماه رسید که پنج درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافت. در بروکلین، مستاجرین مجرد، سالانه به 88 هزار و 600 دلار نیاز دارند. جدای از این مناطق، بخش‌های دیگری در نیویورک نیز هستند که هزینه‌های زندگی در آن‌ها به‌شدت بالاست.


این در حالی است که نشریه بلومبرگ طی تحقیقی اعلام کرد چندین دهه طول خواهد کشید که اجاره‌نشین‌ها صاحب‌خانه شوند. به‌عنوان نمونه، در منطقه متوسط نشین «تریبکا»، هزینه 16 سال اجاره‌نشینی برابر یا بیش از خرید خانه است.


انتهای پیام/4106/


 


انتهای پیام/

ارسال نظر