صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۱ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۸
امین‌مقدم:

علم و دانش در حوزه شهری کاربردی شود/ جای دانش در حوزه شهری خالی است

مدیر مرکز خلاقیت و فناوری‌های نوین شهری شهرداری یزد گفت: جای دانش در حوزه شهری بسیار خالی است و علم و دانش باید در حوزه شهری کاربردی شود.
کد خبر : 408997

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از یزد، جعفر امین‌مقدم ظهر امروز در جلسه‌ای که در سالن پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی برند شاخصی است که بسیاری از مدیران شهری استان یزد باید از ظرفیت‌های استادان و دانشجویان این دانشگاه که فضای شهری را تحت تأثیر خود قرار می‌دهند، استفاده کنند.


وی افزود: بسیاری از مدیران یزد جایگاهی را در حوزه اختیارات خود برای تعامل و ارتباط با دانشگاه تعریف نکرده‌اند؛ بنابراین جای دانش در حوزه شهری بسیار خالی است و علم و دانش باید در حوزه شهری کاربردی شود.


مدیر مرکز خلاقیت و فناوری‌های نوین شهری شهرداری یزد تصریح کرد: در حوزه شهری بحث اجرا بسیار گسترده و وسیع بوده به‌گونه‌ای که فاقد اعتبارات دولتی نفت و گاز است و باید از جانب اعتبارات شهرداری هزینه‌ها تأمین شود. در این بین کار بسیار حساسی است که نمی‌شود رها کرد. برای مثال می‌توان از جمع‌آوری زباله مردم، حمل‌ونقل شهری، آتش‌نشانی و میدان میوه و تره‌بار نام برد.


امین‌مقدم گفت: مرکز خلاقیت و فناوری نوین شهری دستگاهی خودگردان و خودکفا بوده و باید در این مسیر به نقطه روشنی رسید که همراه با تحقیق و توسعه شهری باشد؛ بنابراین دغدغه مدیران شهری حضور بازوان پرتوان دانشگاه‌های استان از جمله دانشگاه‌ آزاد اسلامی یزد است؛ چراکه با وجود افراد تحصیل‌کرده و فرهیخته با بهترین موقعیت شغلی می‌توان بهره کافی را از علم و تخصصش برد و این دید مدیریت شهری و کلان بوده و تعامل و ارتباط صحیح دو حوزه برای تکنولوژی و تفکر مهم و حیاتی است.


وی اظهار کرد: مرکز خلاقیت‌ها و نوآوری‌های نوین شهر یزد ایده‌ای بود که در ابتدا شهردار پیشین یزد در اصفهان اجرایی کرد و سپس در جلساتی مدون در این باره و با ذهنیتی که از قبل مدیران استان از شهر، اقلیم، آداب‌ و رسوم یزد داشتند، آغاز به‌کار کرد.


مدیر مرکز خلاقیت و فناوری‌های نوین شهری شهرداری یزد فعالیت این مرکز را به‌عنوان کار خلاقانه و به‌صورت اتاق فکر از نگاه شورای شهر و استان یزد برشمرد که می‌تواند به‌عنوان گزینه عالی در فرایندهای اجرایی قرار داده شود.


امین‌مقدم اظهار کرد: یکی از جدی‌ترین مباحثی که نگاه خلاقانه را به‌عنوان طرح ماندگار مدیریت شهری به همراه دارد و در حوزه شهری در این باره کمبود احساس می‌شود، حضور استادان هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی یزد است که با همراهی مسئولان دانشگاه می‌تواند با ورود اعضای هیئت علمی به این عرصه در بحث توسعه و مدیریت شهری بسیار مؤثر باشد.


وی خاطرنشان کرد: با تشکیل و متقاعد کردن کمیسیون لوکال یونسکو، دفتر این شرکت در حوزه شهری شهرداری برای ارتباطات بین‌المللی ایجاد شد با هدف اینکه سطح زندگی مردم شهر یزد با نهادینه کردن سبک‌های آموزشی ارتقا یابد و این اتفاق با وجود حضور رقیبان بسیار در کلان‌شهرها، برای نخستین بار در شهر جهانی یزد انجام گرفت که البته با مدیریت این‌جانب در حال اجراست.


مدیر مرکز خلاقیت و فناوری‌های نوین شهری شهرداری یزد افزود: در این راستا یک برند جدید با سازمان یونسکو کار شد که یزد را به‌عنوان یکی از شهرهای آموزش مدیریت شهری در جهان معرفی و جایگاه و شأن هر شهروند را مشخص کرده است تا هر شهروند به‌عنوان learning Cities به‌صورت آموزش شهروندی شناخته شود و سازمان یونسکو، شهر یزد را به‌عنوان محور آموزش شهری قرار دهد.


امین‌مقدم مطرح کرد: در این مسیر به شهروندان آموزش‌های مادام‌العمر داده می‌شود و این شهر به‌صورت دو سال یک‌بار ارزیابی خواهد شد که در مراحل اولیه بوده و دفتر استانی این مرکز برای فضاهای کاملاً علمی قدم به این عرصه گذاشته است. این سازمان با ایجاد تبلیغات محیطی و فضاهای آموزشی و حرفه‌ای کمک به شهروندان را هدف اصلی خود تلقی می‌کند.


وی اظهار کرد: در حوزه شهری کانون تفکری اجرایی می‌شود که بتواند کلان‌شهری را مدیریت کند با اینکه شهر یزد در مبحث سبک زندگی و به‌عنوان شاخه‌ای از علوم انسانی در سطح کشور مطرح می‌شود که می‌تواند به‌منظور دست‌یابی به نتیجه مطلوب‌تر به‌صورت تیمی متشکل از نمایندگان صنعت و دانشگاه هدایت شود.


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد نیز آمادگی 100 درصدی این دانشگاه را در هوشمندسازی بخش مدیریت شهری، اتوماسیون شهری، صنعت و در بخش تولید محتوا(آموزش شهروندی) الکتریکی مدیریت شهری، با برگزاری دوره‌های حضوری و مجازی اعلام کرد و عضویت افتخاری کانون تفکر IT دانشگاه را به مدیریت مرکز خلاقیت شهری شهرداری یزد عامل همکاری و تعامل‌های جدی‌تر و مؤثرتری در این زمینه برشمرد.


نوید نصیری‌زاده از توانایی سرمایه‌گذاری دانشگاه آزاد اسلامی به‌صورت مشارکتی، پایش انرژی مدارس استان به‌طور رایگان، کاربردی شدن پایان‌نامه‌های دانشجویان کارشناسی ارشد و آمادگی کامل همکاری استادان هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد در زمینه IT، بحث‌های مشاوره‌ای و روان‌شناسی نام برد و زیرساخت‌های برگزاری همایش‌های ملی به‌صورت نرم‌افزار و سامانه اینترنتی دانشگاه آزاد اسلامی یزد را آماده برگزاری همایش را در هر زمان ممکن در سطح ملی اعلام کرد.


وی گفت: همایش‌ها و سخنرانی‌ها در زمینه اصلاح سبک زندگی با موضوع تغذیه، رژیم صحیح غذایی، علوم روان‌شناسی و خانواده فقط محدود به برگزاری نبوده است و جنبه‌های بسیار کاربردی دیگر در این میان وجود دارد که با همکاری و تعامل بین جامعه و دانشگاه به سمت‌وسوی عموم مردم نیل داده می‌شود.


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد تصریح کرد:‌ با امکانات وسیعی که در دانشگاه‌های یزد وجود دارد انتظار پرشور همراه با شرکت فعال است به‌گونه‌ای که در طول سه سال گذشته در بحث سبک زندگی قدم‌های بسیار ایده‌آل و مؤثری برداشته شد به‌گونه‌ای که دبیرخانه این استان به دانشگاه آزاد اسلامی یزد تحویل داده شد.


به گزارش آنا، در پایان جلسه جعفر امین‌مقدم مدیر مرکز خلاقیت و فناوری‌های نوین شهری شهرداری یزد با هیئت همراه و مسئولان دانشگاه از محل و نحوه فعالیت انجمن تیم رباتیک یزد بازدید کرد.


انتهای پیام/4121/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر