ساخت ایمپلنت گوشی که آبوهوا را احساس میکند
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از وایس، اگر میتوانستید حس ششم داشته باشید، چه احساسی را انتخاب میکردید. شاید در ابتدا غیرقابلباور به نظر برسد اما تکنولوژی فرصتی را برای بشریت فراهم کرده تا ادراک خود را بهبود ببخشد.
مانل دی اگواس، هنرمند و سایبورگ، موفق به توسعه اندام مصنوعی شده که قادر به تشخیص تغییر دما، رطوبت و فشار هواست. این ایمپلنت از طریق صدای منتقلشده توسط استخوان میتواند تغییرات آبوهوایی را شناسایی کند.
در دنیای امروزی، بسیاری از تکنولوژیهای جدید آنقدر پیشرفته هستند که گویی از دل کتابهای علمی بیرون آمدهاند. اندام مصنوعی جدیدی که توسط اگواس توسعه داده شده نیز در قالب یک ایمپلنت گوش تغییرات آبوهوا را نشان میدهد.
گفتنی است که کار روی این اندام مصنوعی هنوز به پایان نرسیده است. به گفته اگواس، فرد به کمک این ایمپلنت گوش قادر به شنیدن هوا در ذهنش میشود. این اندام مصنوعی دارای قسمت خارجی میشود که با الهام از بالههای ماهی پرنده ساخته شده و همسطح با استخوان گیجگاه و بالای هر گوش قرار میگیرد.
علاقه اگواس به باران منجر به ساخت این اندام مصنوعی شد. این ایمپلنت گوش میتواند ارتباط وی با پدیدههای اتمسفری را محکمتر کند.
انتهای پیام/4107/4021/
انتهای پیام/