صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۴ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۸

ماسک، بورینگ را به چین می‌برد

کمپانی حفاری بورینگ از اواخر اوت در چین آغاز به کار می‌کند.
کد خبر : 408626

به گزارش خبرنگار حوزه‌ علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از انگجت، پروژه حفر تونل کمپانی بورینگ در آمریکا با استقبال زیادی مواجه نشد. البته با توجه به برنامه‌های آتی این کمپانی، به نظر می‌رسد که بازنده اصلی مردم آمریکا باشند.


ایلان ماسک اخیراً اعلام کرده که شعبه‌ای از کمپانی بورینگ را در چین راه‌اندازی خواهد کرد. ماسک که از بیست و نهم تا سی و یکم اوت برای شرکت در کنفرانس جهانی هوش مصنوعی به شانگهای سفر می‌کند، کمپانی بورینگ را نیز در این کشور افتتاح خواهد کرد.


هنوز مشخص نیست که نخستین پروژه این کمپانی چه خواهد بود. با این حال این گام بزرگی برای بورینگ محسوب می‌شود چراکه تمرکز اصلی این کمپانی تا به امروز تنها کار در آمریکا بوده است.


ماسک ادعا کرده که کمپانی بورینگ می‌تواند تونل‌های زیرآبی نیز حفر کند، با این حال تاکنون اعلامیه رسمی مبنی بر انجام این پروژه در شانگهای بیان نشده است.


کارآفرین دنیای فناوری توضیحی در خصوص گسترش کمپانی بورینگ به چین نداده اما چند دلیل برای این کار وجود دارد. قوانین توسعه چین آسان‌تر از آمریکاست و قانون‌گذاران مخالفت کمتری با پروژه‌های ساخت و ساز می‌کنند.


تراکم جمعیتی در چین بسیار بالاست بنابراین استفاده از سیستم تونل بورینگ می‌تواند به نفع افراد بیشتری باشد. حضور بورینگ در چین می‌تواند شرایط حضور تسلا در این کشور را نیز بهبود ببخشد.


کمپانی بورینگ می‌تواند مکمل مناسبی برای برنامه‌های اتوماسیون در منطقه باشد. کار اصلی این کمپانی حفر سیستم تونلی برای هایپرلوپ است.


انتهای پیام/4107/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر