صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۸ - ۱۲ مرداد ۱۳۹۸
اولیایی در گفتگو با آنا:

شیوه مدیریت در فوتبال ایران جهان سومی است/ نباید ملاک ارزشیابی سلیقه‌ای باشد

مدیرعامل اسبق استقلال گفت: وقتی مدیران علیه گذشته کاری‌شان حرف می‌زنند کاری را انجام داده‌اند که جهان سومی است.
کد خبر : 408444

به گزارش خبرنگار حوزه فوتبال گروه ورزشی خبرگزاری آنا، یکی از موارد جالبی که در بحث مدیریت فوتبال ایران وجود دارد، این است که بسیاری از مدیران پس‌ازآنکه از سمت خود برکنار می‌شوند یا تصمیم به استعفا می‌گیرند، در خصوص مجموعه یا باشگاهی که در آن فعالیت کرده‌اند، صحبت‌هایی را مطرح می‌کنند که علیه آن مجموعه است.


کاظم اولیایی درباره اینکه بسیاری از مدیران پس از جدایی از باشگاهی که در آن کار کرده‌اند، علیه آن مجموعه صحبت می‌کنند، به خبرنگار ورزشی آنا گفت: متأسفانه در حوزه مدیریت در کشور ما این موضوع عرف شده که مدیران پس‌ازآنکه از جایی که در آن کار می‌کردند جدا می‌شوند، علیه باشگاهی در آن بودند حرف می‌زنند و به مواردی اشاره می‌کنند که تا حدود زیادی به خودشان هم مربوط می‌شود.


وی ادامه داد: این شکل کاری که مدیران به گذشته‌شان اشاره می‌کنند، به نظر من جهان سومی است. متأسفانه در تمامی شئون کاری کشور ما نیز وارد شده و ما نه‌تنها در حوزه مدیریت ورزش، بلکه در حوزه سیاسی، اجتماعی و اقتصادی نیز شاهد چنین صحبت‌هایی هستیم. این در حالی است که در کشورهای توسعه‌یافته وقتی یک مدیری خطی را می‌کشد، مدیر بعدی دنباله آن خط را می‌رود.


مدیرعامل اسبق استقلال در ادامه می‌گوید: در ایران خطی که در گذشته کشیده شده را پاک می‌کنند و خط جدیدی را می‌کشند. این موضوع عامل کُندی است و اجازه پیشرفت را نمی‌دهد. زمانی در آسیا باشگاه‌های ایرانی در بالاترین سطح بودند و عنوان‌های قهرمانی یا نایب‌قهرمانی را کسب می‌کردند ولی الان در رده هفتم و هشتم هستیم.


وی یادآور شد یکی از مهم‌ترین دلایلی که اجازه پیشرفت به ما نمی‌دهد، نداشتن برنامه بلندمدت و کلان است. متأسفانه در حوزه ورزش چشم‌انداز نداریم و مدیران باشگاه‌ها می‌دانند زمان زیادی در رأس امور باقی نمی‌مانند. هر کسی باسلیقه خودش جلو می‌رود و وقتی انجام کار سلیقه‌ای باشد، مسلماً دچار اختلاف می‌شویم چراکه بسیاری با این تصور مدیریت می‌کنند که انگار در جزیره اختصاصی‌شان حضور دارند.


اولیایی با اشاره به این مسئله که برای پیشرفت نیاز به برنامه مدون داریم، می‌گوید: وقتی ملاک ارزشیابی سلیقه‌ای باشد و هر کس با ذائقه خودش مدیریت کند، مسلماً پیشرفتی حاصل نمی‌شود. باید برنامه بلندمدتی را تصویب کرد و بر اساس آن گام برداشت تا وقتی دوره مدیریت به پایان رسید و مدیر جدیدی امور را بر عهده گرفت، به‌جای آنکه مدیر مستعفی یا برکنار شده بخواهد علیه مجموعه‌ای که در آن کار می‌کرده صحبت کند، بیاید و از خدماتی که انجام داده حرف بزند. مدیر جدید نیز به‌جای انتقاد از عملکرد فرد قبلی بخواهد با تقدیر از زحمات او، نواقص احتمالی را برطرف کند و مجموعه را به موفقیت برساند.


وی در پایان افزود: باشگاه استقلال را به‌عنوان نمونه‌ای از یک مجموعه ورزشی مثال می‌زنم. این باشگاه دارای عمری 75 ساله است. 35 سال از مدیریت این باشگاه در زمان پیش از انقلاب بود که در این سال‌ها تنها یک رئیس هیئت‌مدیره در این باشگاه وجود داشت و باعث شد 60 شعبه در داخل و خارج از کشور از استقلال دیده شود اما در دوران پس از انقلاب باوجود زحماتی که از سوی تمامی مدیران کشیده شده اما بیش از 40 مدیر در این باشگاه حضور داشتند و هیچ‌کس نمی‌تواند بگوید پیشرفت قابل‌توجهی داشتیم. فرصت برای خدمت و پیشرفت مهیاست به شرطی که مدیران سلیقه‌ای عمل نکنند و هر فرد جدیدی که انتخاب می‌شود، دنباله مسیری را برود که مدیر قبلی در آن گام برداشته است.


انتهای پیام/4051/4048/


انتهای پیام/

ارسال نظر