افتتاح قرارگاه عمار و نمایشگاه «زمانی برای زن بودن» در واحد ورامین - پیشوا
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، فرمانده سپاه سیدالشهدا (ع) استان تهران در این مراسم با توجه به هفته دفاع مقدس گفت: دفاع مقدس یکی از بزرگترین نعمتها و وقایع تاریخی انقلاب اسلامی بوده است معمولاً در کشورها پایان جنگ به عنوان بهترین روز است ولی در کشور ما ورود به جنگ به عنوان ورود به تحول و حرکتی جدید جشن گرفته میشود که این تفاوت به آن دلیل است که اساس و تحول بسیار خوبی در انقلاب به وجود آمده بود.
سردار علی نصیری با تبیین ماهیت و تفکر ناب انقلاب اسلامی ادامه داد: انقلاب ما یک مبنای اعتقادی داشت و به فرموده رهبر انقلاب یک فرهنگ قرآنی وابسته به عاشورا بود که هیچ مشروعیت برای رژیم صهیونیسیتی قائل نبود. در تاریخ داریم که در فاصله 20 ماهه بین پیروزی انقلاب تا شروع جنگ ما غاعلههای مختلف را گذرانده بودیم که تاریخ گواه آن است و دلیل این غائلهها آن بود که استکبار نمیخواست که این تفکر فرهنگی و نرمافزار امام و انقلاب شکل گیرد.
وی با توجه به دشمنیهای همیشگی دشمنان انقلاب اسلامی تأکید کرد: مرسوم آن است که کشوری که قصد ورود به جنگ را دارد باید از نظر زیرساختی دارای قدرت باشد ولی کشور ما زمانی مجبور به دفاع شد که از نظر زیر ساختی یک کشور نوپا و بدون آمادگی بود و دشمنان ما تمام زیرساختهای ما را در نظر گرفته بودند و تصمیم گرفتند که با ایران وارد جنگ شوند و قبل از آن هم کودتای نوژه را طرحریزی کردند و باز هم شکست خوردند.
فرمانده سپاه استان تهران با تأکید بر همراهی تمامی اقشار مختلف در دوران دفاع مقدس خاطرنشان کرد: از بین بردن رژیم منحوس پهلوی که دست نشانده آمریکا بود کار راحتی نبود ولی مردم ما به پیروی از رهبر و فرهنگ عاشورایی تا پای شهادت پیش رفتند و به پیروزی رسیدند. نقش مردم در دفاع مقدس بسیار مهم و پرشور بود و همه اقشار برحسب وظیفه به صحنه آمدند و اکنون هشت سال جنگ و ایستادگی رزمندگان ما به عنوان الگوی مقاومت برای دنیا تبدیل شده است و امروز میبینیم تفکر مقاومت از مرزهای ما خارج شده و اوج افتخار این ملت محسوب میشود.
نصیری افزود: امروز ما با یک جنگ فرهنگی روبرو شدهایم زیرا تفکر ایستادگی و مقاومت یک نرمافزار است و این تفکر نیز با توپ و تانک از بین رفتنی نیست. اینکه رهبر مدتی است در مورد نفوذ فرهنگی بحث میکنند به این دلیل است که این تفکر امروز نباید رنگ خود را از دست بدهد.
فرمانده سپاه سیدالشهدا (ع) با قدردانی از حمایتهای بی دریغ ریاست واحد ورامین- پیشوا و معاونان وی برای راهاندازی قرارگاه فرهنگی عمار در دانشگاه گفت: ایجاد قرارگاه فرهنگی ضرورت بسیار زیادی داشت زیرا دستور رهبری باید در جنبشهای دانشجویی تبیین میشد که این قرارگاه میتواند به بهترین شکل آن را اجرایی کند تا دانشجویان بدانند چه اتفاقاتی در حال رخ دادن است و فلسفه این قرارگاه فرهنگی تبیین رخدادهای مختلف در سطح انقلاب اسلامی و جهان اسلام است.
در بخش دیگری از این مراسم از پایگاه اطلاع رسانی عمار و نشریه مکتوب و الکترونیکی تاکتیک رونمایی شد و همچنین با اهداء لوح از سوی فرمانده سپاه سیدالشهدا (ع) استان تهران از زحمات و حمایتهای دکتر حسینعلی شیبانی رئیس واحد ورامین – پیشوا و حجتالاسلام سید احمد حسینی جانباز دوران دفاع مقدس و معاون فرهنگی اجتماعی واحد تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام/