صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۶ - ۰۹ مرداد ۱۳۹۸
آیت‌الله صدیقی:

مدیران و دانشمندان صالح موجب رستگاری امت می‌شوند

امام‌جمعه موقت تهران گفت: الگوی مدیران دانشگاهی باید سیره پیامبر اکرم(ص) باشد و با مهربانی و روی گشاده با  دانشگاهیان به‌خصوص مؤمنان برخورد کنند.
کد خبر : 408001

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، آیت‌الله کاظم صدیقی در اولین نشست هم‌اندیشی و آشنایی با راهبردها، رویکردها، اولویت‌ها و سیاست‌های دانشگاه آزاد اسلامی ویژه رؤسا و‌ سرپرستان جدیدالانتصاب که صبح امروز در هتل فرهیختگان برگزار شد، اظهار کرد: دو گروه کارگزاران و علما و دانشمندان در جامعه اسلامی اگر صالح بودند، موجب رستگاری امت شده و اگر درستکار نباشند، باعث خسران می‌شوند.


وی افزود: رؤسای دانشگاه‌ها هم کارگزار هستند و هم دانشمند که باید مراقبت اخلاقی بر روی خود داشته باشند تا نیروهای درستکار برای جامعه اسلامی تربیت کنند.


امام‌جمعه موقت تهران بیان کرد: مدیریت با نبود امکانات کافی، انسان را خسته می‌کند اما باید با صبر و‌ حلم استقامت کرد. کسی که عاشق علم و دانش باشد، سستی در کار او به وجود نخواهد آمد.


صدیقی خاطرنشان کرد: در حدیثی داریم که «وَ جَعَلَ بَینَکُم مَوَدَّةً وَ رَحمَةً»، میان خانواده خود الفت و مودت برقرار کنید تا خداوند شما را در شغل و کارتان یاری کند. امیرالمؤمنین در آموزه‌های مدیریتی به مالک اشتر، مطالب خیلی خوبی فرموده‌اند. در حدیثی وجود دارد که امام علی(ع) به مالک فرمودند دل خود را مملو از محبت به مردم کن.


امام‌جمعه موقت تهران تصریح کرد: ایمان موتور محرک کار کردن است و کارگزاران باید ایمان خود را تقویت کنند. انسان در محیطی که خدمت می‌کند باید با آن محیط هم‌خوانی داشته باشد و با مردم محیط خود مجالست کند. اگر مدیر در دفتر خود بنشیند و مردم در صف منتظر باشند که او را ببینند، کاری نادرست و اشرافی‌گری است. باید مدیر به میان مردم بیاید و مشکلات آنان را حل کند. خداوند در قرآن کریم می‌فرماید که «لَقَد جاءَكُم رَسولٌ مِن أَنفُسِكُم»، پیامبر به میان مردم می‌آمد و از نزدیک با آنان صحبت می‌کرد.


صدیقی با بیان اینکه الگوی مدیران باید پیامبر اکرم(ص) باشد، خاطرنشان کرد: مدیر باید زیرمجموعه خود را آن‌چنان تحت پوشش عواطف خود قرار دهد تا همه احساس کنند که مدیر برای آنان کم نمی‌گذارد. شما به‌عنوان رؤسای دانشگاه‌ها باید به دانشجو احترام بگذارید و با آنان خوش‌رفتاری کنید.


وی تأکید کرد: در آیه قرآن آمده است «لَقَد جاءَكُم رَسولٌ مِن أَنفُسِكُم عَزيزٌ عَلَيهِ ما عَنِتُّم حَرِيصٌ عَلَيْكُمْ بِالْمُؤْمِنِينَ رَئوفٌ رَحِيمٌ»، پیامبر آن‌قدر مهربان بود که حاضر نبود کوچک‌ترین آسیبی به بندگان خدا برسد، شما مدیران دانشگاهی باید به این آیه قرآن توجه کنید و به پیامبر اقتدا کنید و مهربانی و روی گشاده با دانشگاهیان داشته باشید.


امام‌جمعه موقت تهران بیان کرد: برای افراد مؤمن در دانشگاه، مهربانی ویژه داشته باشید اما رحمت عامه باید برای همه دانشگاهیان وجود داشته باشد. مدیر باید دغدغه‌مند باشد و راحت نمی‌تواند بخوابد، شما به‌عنوان رؤسای دانشگاه‌ها کشتیبان علم و دانش و تربیت‌کننده انسان‌ها هستید.


صدیقی در پایان خاطرنشان کرد: اگر مدیران دانشگاهی به دنبال پاکیزه کردن معنوی محیط خود هستند، ابتدا باید خود، خانواده و اطرافیانشان را پاک نگه دارند. همان‌طور که مدیر باید در تراز انقلاب اسلامی باشد، مسئول دفتر او نیز باید انقلابی باشد. دانشگاه آزاد اسلامی آزاده، مستقل و اسلامی بوده و تربیت‌کننده نیروهای مؤمن است.


انتهای پیام/4107/4118/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر