صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۴ - ۰۹ مرداد ۱۳۹۸
در سال تحصیلی جدید صورت می‌گیرد؛

آموزش اولی‌های دبستان دخترانه سمای شیروان با استفاده از روش مونته‌سوری

مدیر دبستان دخترانه سمای شیروان اعلام کرد: اولی‌های دبستان دخترانه سمای شیروان در سال تحصیلی جدید با استفاده از روش مونته‌سوری آموزش می‌بینند.
کد خبر : 408000

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شیروان، زهرا نگهبان زعفرانلو صبح امروز در جلسه دیدار با اولیا (ویژه پایه اولی‌ها) از افزایش سرعت استاندارد آموزش و ارتقای ذهنی دانش‌آموزان در این آموزشگاه با استفاده از روش مهارتی و علمی-آموزشی مونته‌سوری خبر داد.


وی اعلام کرد: مقطع ابتدایی از اساسی‌ترین و مهم‌ترین مقاطع تحصیلی است و امروزه تحقیقات نشان می‌دهد دانش‌آموزانی که در این دوره با ناکامی تحصیلی روبه‌رو هستند در تمام دوره‌های تحصیلی دچار اشکال می‌شوند.


مدیر دبستان دخترانه سمای شیروان افزود: برای پیشرفت در کشور معلمان مدارس ابتدایی باید بیش از پیشرفت تحصیلی دانش‌آموزان به گسترش مهارت‌های افزایش رشد عاطفی، اجتماعی و خودادراکی دانش‌آموزان توجه ویژه داشته و آنها باید محیطی را سازماندهی کنند که در آن بر روابط انسانی، پیوندهای عاطفی، صمیمیت و رفتار گروهی تأکید می‌شود.


وی ادامه داد: در این راستا به پیشنهاد معلمان پرتلاش پایه اول، در سال جدید از محیط آموزشی مونته‌سوری در دبستان استفاده می‌شود که با حمایت معاونت سما، بخشی از محیط و ابزارهای آموزشی این روش در دبستان مهیا شده و قبل سال تحصیلی مابقی امکانات مورد نیاز تکمیل خواهد شد.


به گزارش آنا، ماریا مونته‌سوری با مشاهده رفتار کودکان پی برد که کودک بیش از اینکه به نتیجه کار توجه یا علاقه داشته باشد، به رضایت از کار و شیوه انجام آن کار توجه دارد. ویژگی دیگر کودک علاقه به انجام کارهای تکراری است تا کار برایش کاملاً درونی شود. وی به خاطر ابداع این روش جایزه یونسکو را از آن خود کرد.


انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر