صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۵ - ۰۵ مهر ۱۳۹۴
رئیس سازمان غذا و دارو خبر داد

اعلام آمادگی لهستان برای تاسیس بیمارستان در ایران

رئیس سازمان غذا و دارو از علاقمندی لهستان برای توسعه همکاری در زمینه بازار تجهیزات پزشکی و تاسیس بیمارستان در کشورمان خبر داد.
کد خبر : 40793

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، رسول دیناروند در حاشیه دیدار معاون نخست وزیر و وزیر اقتصاد لهستان با وزیر بهداشت کشورمان، گفت: کشور لهستان در گذشته نیز با یک شرکت ایرانی در قشم برای ساخت شتاب‌دهنده خطی همکاری داشته است.


رئیس سازمان غذا و دارو با بیان این که صدور مجوز تولید دستگاه‌های شتاب دهنده خطی در مراحل نهایی است، افزود: قرار است به زودی مدارک لازم برای تولید دارو توسط این دستگاه‌ها تحویل کارشناسان سازمان غذا و دارو قرار گیرد تا مجوز تولید جهت عرضه به بازار داده شود.


دیناروند همچنین، از علاقمندی لهستان برای ورود به بازار تجهیزات پزشکی و تاسیس بیمارستان در کشورمان خبر داد و گفت: با توجه به همکاری که میان یکی از شرکت‌های داروسازی ایران با کشور لهستان است، از تولید دارو توسط لهستان جهت توسعه بازار دارویی در ایران استقبال می‌کنیم.


دیناروند با بیان این که در حال حاضر در حوزه سلامت، صادراتی به کشور لهستان نداشته‌ایم، گفت: در حوزه سلامت میزان واردات از کشور لهستان بیش از 100 میلیون یورو بوده است.


وی افزود: ما علاقمند هستیم که کشور لهستان در زمینه تولید دارو با ما همکاری داشته باشد.


به گفته رئیس سازمان غذا و دارو، واردات دارو در کشور به داروهای جدید که تولید کنندگان آن در جهان کم هستند، محدود می‌شود و یکی از دلایل گران بودن این دارو همین محدود بودن تولید کنندگان این داروهاست.


دیناروند افزود: بسیاری از داروهایی که در لهستان تولید می‌شود در ایران هم تولید می‌شود و ضرورتی به وارد کردن آنها به کشور نیست. همچنین واردات آنتی بیوتیک به کشور بسیار محدود است و نیاز چندانی به واردات آن به کشور وجود ندارد.


وی در پایان، در پاسخ به سوالی مبنی بر ارزیابی بهداشت و عرضه مواد غذایی در غرفه‌های مدارس، گفت: انعقاد تفاهم‌نامه میان وزارت بهداشت و آموزش و پرورش گام موثری برای رعایت بهداشت و جلوگیری از عرضه مواد غذایی ناسالم در بوفه‌های مدارس بود.


انتهای پیام/

ارسال نظر