صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۱۸ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۸
قربانی در گفتگو با آنا:

ناشران از چاپ نمایشنامه‌های ایرانی استقبال نمی‌کنند

یک نویسنده جوان گفت: ناشران از چاپ نمایشنامه‌های ایرانی استقبال نمی‌کنند و تمایل دارند که نمایشنامه‌های خارجی را به صوت کتاب چاپ کنند.
کد خبر : 407780

حامد قربانی در گفتگو با خبرنگار حوزه ادبیات و کتاب گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، با اشاره به استقبال کم ناشران از چاپ فیلمنامه و نمایشنامه‌های ایرانی گفت: فیلمنامه ایرانی معمولاً توسط ناشران استقبال نمی‌شود و اغلب ناشران تمایل دارند که نمایشنامه‌های خارجی را به صوت کتاب چاپ کنند.


وی درباره نگارش کتاب جدید خود در قالب فیلمنامه با عنوان «نیم خورده درندگان» بیان کرد: موضوع کتاب مربوط به اعتیاد به مواد مخدر است که نگارش آن از سال 1393 همراه با پژوهش‌های میدانی و مکتوب آغاز شد و سال 1394 تمام شد.


این نویسنده جوان ضمن بیان اینکه داستان در فضای قبل از پیروزی انقلاب اسلامی تا جنگ تحمیلی می‌گذرد، عنوان کرد: ما به دلیل موقعیت جغرافیایی در مقوله مواد مخدر آسیب‌پذیر هستیم و این مسئله یکی از دغدغه‌های اجتماعی اساسی است که هم در سینما و هم در ادبیات به آن پرداخته شده است. یکی از بهترین کارها مربوط به مواد مخدر و اعتیاد در ادبیات رمان «برج سکوت» است که انتشارات نیستان منتشر کرده است. با این وجود در حوزه ادبیات به این مقوله کم پرداخته شده است.


قربانی اظهار کرد: طبق نظرسنجی‌های انجام شده رسیدگی به بحث مواد مخدر یکی از دغدغه‌های اصلی مردم بوده که باید در فضای ادبیات نیز بازتاب داشته و به آن پرداخته شود. داستان «نیم خورده درندگان» هم بر پایه چند شخصیت واقعی که موفق به ترک مواد مخدر شده‌اند بنا شده است که من با آن‌ها مصاحبه کرده‌ام و از طریق این مصاحبه‌ها به شخصیت اصلی رسیدم.


وی مخاطب این اثر اجتماعی را جوانان و بزرگسالان دانست و گفت: این داستان بهانه‌ای است برای بیان دوران مبارزه یک نسل تا از تاریکی به سمت روشنایی حرکت کنند که این ماجرا می‌تواند برای نسل امروز الگویی باشد.


این نویسنده جوان خاطرنشان کرد: بخشی از موضوع داستان هم به نقد رفتار خانواده‌ها با معتادان و مسئله اعتیاد می‌پردازد که این مسئله مربوط به الان نیست و از خیلی سال پیش آگاهی نسبت به نحوه برخورد با بیمار معتاد در بین خانواده‌ها کم بوده است.


انتهای پیام/4072/4028/


انتهای پیام/

ارسال نظر