تجهیز کشتارگاههای طیور در راستای ارتقای کیفیت بهداشت
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری آنا از اداره کل دامپزشکی استان خراسانرضوی، احمد شریعتی جلسه اجرایی کردن طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در استان خراسانرضوی اظهار کرد: اجرایی شدن این طرح با هماهنگی اعضای صنف امکانپذیر است.
وی افزود: استان خراسانرضوی در حوزه کشتارگاههای طیور بهعنوان یکی از استانهای پیشرو و نمونه مطرح شده و در این زمینه رشد چشمگیری داشته که با توجه به رونمایی و ابلاغ طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ ضروری است این طرح با کیفیت و سریعتر اجرایی شود.
مدیرکل دامپزشکی خراسانرضوی گفت: اکنون با همکاری اعضای صنف، این کار شکل خواهد گرفت؛ چراکه همه معتقدیم با اجرای این طرح، مخاطرات بهداشتی کاهش مییابد و اجرایی شدن این طرح با تعامل بین ما و انجمن قابل اجراست.
شریعتی یادآور شد: باید کشتارگاههایی در بحث صادرات، قطعهبندی و بستهبندی وارد شوند که خود را در این زمینه مجهز کرده و ارتقای لازم را داده باشند.
وی تصریح کرد: روند اتفاقات در کشتارگاههای طیور رو به رشد است و باید این اتفاقات به افزایش کیفیت گوشت مرغ و در نتیجه رضایتمندی مردم منجر شود.
مدیرکل دامپزشکی خراسانرضوی با بیان اهمیت در نظر گرفتن نظر اعضای انجمنها و تشکلهای مرتبط، افزود: نظرها درباره صنوف باید با حضور نماینده آن صنف باشد و ما نظر اعضای صنف را بشنویم و سپس با تعامل برای اجرایی کردن طرحها پیش برویم.
شریعتی گفت: برای اجرای طرح کشتار مرغ در خط دو و درجهبندی مرغ کشتار شده قطعاً جلساتی را متعاقباً در این باره با صاحبان صنعت و مدیران کشتارگاههای طیور برگزار خواهیم کرد تا به نتیجه مطلوب برسیم.
وی مطرح کرد: برای تجهیز کشتارگاهها نیاز به تسهیلات بانکی است که این موضوع جای پیگیری دارد و با توجه به اهمیت موضوع در اجرای طرح، بنای تعطیلی هیچ کشتارگاه طیوری را نداریم؛ بلکه بهدنبال ارتقای کیفی گوشت مرغ هستیم.
انتهای پیام/4121/4062/
انتهای پیام/