صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۶:۰۰ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۸
عقبایی در گفتگو با آنا:

زمان نگهداری معتادان در کمپ‌ها افزایش یابد/ اعتیاد عامل بسیاری از آسیب‌های اجتماعی است

یک جامعه‌شناس گفت: زمان نگهداری معتادان متجاهر در کمپ‌ها باید افزایش یابد و معتادان به مدت سه سال در کمپ‌ها باشند تا اقدامات سم‌زدایی به‌طور کامل روی آنها انجام شود.
کد خبر : 407446

مرتضی عقبایی در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاهی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا اعتیاد را عامل بروز دیگر آسیب‌های اجتماعی عنوان کرد و گفت: اگر معضل اعتیاد برطرف شود قطعاً جلوی بروز دیگر آسیب‌های اجتماعی نظیر طلاق، نزاع و .... گرفته خواهد شد و درحال حاضر حدود 50 درصد طلاق‌های ثبت شده در دفاتر به‌دلیل اعتیاد بوده است.


وی با بیان اینکه متأسفانه روز‌به‌روز به آمار معتادان افزوده می‌شود اظهار کرد: نهادهای متولی مانند سازمان بهزیستی، شهرداری، دولت و همه سازمان‌هایی که در حوزه معتادان مسئول هستند، باید بیشتر به موضوع اعتیاد توجه کنند و متأسفانه دولت عزم جدی برای حل معضل اعتیاد ندارد. 


این جامعه‌شناس تصریح کرد: افزایش فقر و بیکاری منجر به رشد آسیب‌های اجتماعی نظیر اعتیاد در جامعه می‌شود. متأسفانه برخی از آسیب‌های اجتماعی بین مردم به امری عادی تبدیل شده است. این درحالی است که سازمان‌های مردم‌نهاد نیز باید به‌طور سازمان یافته برای حل برخی از معضلات اجتماعی وارد عمل شوند.


عقبایی با اشاره به اینکه فرهنگ‌سازی و آگاه‌سازی جوانان از مضرات مصرف مواد مخدر می‌تواند منجر به عدم گرایش افراد به مصرف انواع مواد شود اظهار کرد: رسانه ملی در ساخت برنامه‌های پرمحتوا در حوزه آگاه‌سازی مردم درباره مضرات مواد مخدر ضعیف عمل کرده است.


وی گفت: مسئولان نباید فقط به موضع جمع‌آوری معتادان بپردازند، بلکه اقدامات اصلی باید بعد از جمع‌آوری افراد آغاز شود و برخی از معتادان هستند که بیش از 10 بار جمع‌آوری شده‌اند. این بدان معنی است که سم‌زدایی از این افراد به‌دلیل مدت زمان کوتاه نگهداری در مراکز به‌طور کامل صورت نگرفته است لذا زمان نگهداری معتادان در مراکز بهزیستی و پلیس باید به 3 سال برسد.


انتهای پیام/4110/


انتهای پیام/

ارسال نظر