صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۴۰ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۸
رئیس سازمان غذا و دارو:

پرونده بازداشت‌شدگان سازمان غذا و دارو در حال پیگیری است

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: به دلیل برخی اتهامات واردشده مبنی بر تخلف از سوی چند نفر از پرسنل سازمان غذا و دارو، این افراد بازداشت شده و همچنان هم در بازداشت به سر می‌برند و پرونده‌هایشان هم در سیر رسیدگی در مراجع قضایی قرار دارد.
کد خبر : 407410

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از سازمان غذا و دارو، رئیس سازمان غذا و دارو ضمن تشریح آخرین وضعیت متخلفان ارزی سازمان غذا و دارو که بازداشت‌ شده بودند، گفت: این افراد همچنان در بازداشت به سر می‌برند و پرونده‌هایشان در حوزه قضایی در سیر رسیدگی است.


محمدرضا شانه‌ساز درباره وضعیت رسیدگی به پرونده متخلفان ارزی سازمان غذا و دارو، گفت: این موضوع باید از مراجع قضایی و انتظامی پیگیری شود. ما در همین حد اطلاع داریم که به دلیل برخی اتهامات واردشده مبنی بر تخلف از سوی چند نفر از پرسنل سازمان غذا و دارو، آن‌ها بازداشت شدند و همچنان هم در بازداشت به سر می‌برند و پرونده‌هایشان هم در سیر رسیدگی در مراجع قضایی قرار دارد.


وی بابیان اینکه ازاین‌پس مسیر رسیدگی به این تخلفات، در حوزه قضایی است، افزود: بنابراین باید پیگیری‌های بعدی از مراجع قضایی انجام شود.


شانه‌ساز درباره رویکرد سازمان غذا و دارو در زمینهٔ استفاده از ارز نیمایی به‌جای ارز دولتی ۴۲۰۰ تومانی در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی و درخواست واردکنندگان دارو و تجهیزات در این زمینه، گفت: این موضوع نیازمند یک تصمیم‌گیری کلان است. اصولاً به‌شرط اینکه سازمان‌های بیمه‌گر حمایت کرده و مابه‌التفاوت نرخ ارز ۴۲۰۰ تومانی تا ارز نیمایی به سازمان‌هایی بیمه‌گر، وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو اختصاص داده شود تا هزینه‌های پرداخت از جیب مردم بالا نرود، مخالفتی در این زمینه نداریم. بنابراین شرطمان این است که مابه‌التفاوت نرخ ارز در حمایت از بیماران که مصرف‌کننده داروها و تجهیزات پزشکی هستند، در اختیار بیمه‌ها قرار گیرد.


رئیس سازمان غذا و دارو بابیان اینکه تصمیم‌گیری دراین‌باره فراتر از سازمان و حتی وزارت بهداشت است، افزود: این موضوع باید در قانون تعیین تکلیف شود، اما نظر کارشناسی ما این است که اگر جبران هزینه‌های سربار مردم جبران شود، ما مخالفتی نداریم و معتقدیم بسیاری از مشکلات درزمینهٔ قاچاق دارو به خارج از کشور و سوءاستفاده‌های ارزی، با این اقدام کاهش می‌یابد.


شانه‌ساز بابیان اینکه تبدیل ارز دارو و تجهیزات پزشکی به ارز نیمایی، مزایای زیادی دارد، گفت: البته بازهم تأکید می‌کنم که شرط انجام این اقدام این است که از مردم و بیماران حمایت شود تا قیمت‌ها خارج از توان پرداختی آن‌ها نباشد.


انتهای پیام/4087/


انتهای پیام/

ارسال نظر