راهاندازی پایانه صادرات محصولات کشاورزی در دستور کار دانشگاه آزاد بیلهسوار
حسین منفرد به مناسبت تصویب راهاندازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیلهسوار مغان در مرداد 84 در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا درباره فعالیتهای این دانشگاه اظهار کرد: درباره جذب دانشجو و بحثهای آموزشی از زمانی که بنده در این دانشگاه مسئولیت گرفتم یعنی از هشتم آبان 1396 تاکنون، بیش از 50 درصد تعداد دانشجویان این دانشگاه افزایش داشته است و برای مه ماه هم برنامهریزی مناسبی داشتهایم و قطعاً افزایش دانشجو خواهیم داشت.
وی افزود: بهدلیل اینکه بیلهسوار منطقه کوچکی است، آموزش و پرورش طرحی داده است مبنی بر اینکه آنانی که قبلاً در این منطقه سربازمعلم بودهاند، بتوانند استخدامی بگیرند و خیلی از آنان مدرک تحصیلی ندارند و یا مدرک تحصیلیشان ناقص است و اکنون در حال مراجعه به دانشگاه آزاد اسلامی برای تحصیل هستند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیلهسوار درباره درآمدهای غیرشهریهای و اقداماتی که این دانشگاه در این راستا انجام داده و یا خواهد داد از راهاندازی دپارتمان آموزشهای آزاد خبر داد و بیان کرد: این منطقه محروم است و به همین دلیل آکادمی زبان انگلیسی را از سال گذشته دایر کردیم و برای نخستین بار در تاریخ دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیلهسوار از این محل درآمد غیرشهریهای کسب کردیم.
منفرد ادامه داد: در کنار این فعالیتها در بحث کنکور وارد شدیم و چون کلاسهای کنکور در این منطقه نبود و بسیاری از دانشآموزان مجبور بودند به شهرهای مجاور بروند، از استادان خودمان استفاده کردیم و اکنون در حال ثبتنام از داوطلبان هستیم و کلاسهای کنکور و آموزش مهارتی از جمله کلاسهای برق و کامپیوتر برای علاقهمندان تشکیل خواهد شد.
مرکز تحقیقات کشت و فراوری گیاهان دارویی را راهاندازی میکنیم
وی تصریح کرد: کار بسیار خوبی که در حوزه اقتصاد دانشبنیان میکنیم و امیدواریم که به نتیجه خوبی برسد و تقریباً 80 درصد هم پیشرفت داشته است، این است که میخواهیم مرکز تحقیقات کشت و فراوری گیاهان دارویی را راهاندازی کنیم. در این زمینه زمینی به مساحت پنج هکتار نیز در جای مناسب جانمایی (چراکه اینجا منطقه کشاورزی بوده و در کشاورزی، باغات و غلات در کشور قطب است) و رسالت اجتماعیمان را توجه به کشاورزی و فراوری محصولات کشاورزی تعریف کردیم و موافقت اداره منابع طبیعی را هم گرفتهایم و در اداره منابع طبیعی استان اردبیل قرار است این زمین تخصیص داده شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیلهسوار افزود: پایانه صادرات محصولات کشاورزی را نیز از خیلی وقت پیش با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل آغاز کردیم و طرح توجیهی آن را ارائه داده و مجوز گرفتهایم و برای این پایانه مشترک بین واحد اردبیل و بیلهسوار پنج هکتار زمین در جای دیگری جانمایی شده و موافقتها اخذ شده است، اکنون نیز بهدنبال کارهای اخذ مجوز و ... از اداره صنعت، معدن و تجارت، اداره جهاد کشاورزی و .... هستیم.
منفرد اظهار کرد: ممکن است این طرح امسال به نتیجه نرسد؛ اما در آینده نزدیک قطعاً نتیجه خواهد داد و اگر زمین اختصاص داده شود و سرمایه اولیه هم بیاید که در مورد ورود سرمایه با سرمایهگذار صحبت شده و رایزنیهایی صورت گرفته است و حمایت کردهاند، نتیجه خواهد داد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیلهسوار اظهار کرد: راهاندازی پایانه صادرات محصولات کشاورزی بهدلیل این است که این منطقه هم منطقه کشاورزی است و هم گمرک به سمت قفقاز (آذربایجان و روسیه و ...) دارد و محصول صادر میشود؛ بنابراین این پایانه یکی از نیازهای ضروری استان اردبیل است.
وی بیان کرد: وجود گمرک، مرز و محصولات کشاورزی و باغی و ... ایجاب میکند که چنین پایانهای در این منطقه راهاندازی شود و قطعاً به محض اینکه راهاندازی شود، از لحظه اول سودآوری آن امکانپذیر است، البته واحد بیلهسوار به تنهایی نمیتواند این کار را انجام دهد، سنگ بزرگی است ولی اگر با همکاری سازمان مرکزی و واحد اردبیل راهاندازی شود (در حقیقت در این خصوص پیشنهاد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل را پیگیری میکنیم)، میتوانیم اشتغالزایی کنیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیلهسوار درباره دستاوردهای این دانشگاه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی بیله سوار مغان پنجم مرداد 1384 در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به تصویب رسید و بهمن ماه 1384 با یک رشته ( برق - الکتروتکنیک ) و با پذیرش 41 نفر دانشجو راهاندازی شد.
منفرد اظهار کرد: این دانشگاه در ادامه فعالیت آموزشی خود موفق به اخذ زمین دو هکتاری در بهترین نقطه شهر (ورودی شهر) از شورای اسلامی شهر و شهرداری شد و با همت و تلاش شبانهروزی هیئت رئیسه و کارمندان موفق به اخذ رشتههای متعدد و مجوز ساخت ساختمان آموزشی 137 C شد و مهرماه 1389 با افتتاح پروژه ساختمانی آموزشی به متراژ 6 هزار مترمربع و با امکانات متعدد مانند سالن آمفیتئاتر با گنجایش 240 نفر، سایت کامپیوتری خواهران و برادران، آتلیه معماری، کتابخانه و سالن مطالعه خواهران و برادران، نمازخانه، اتاق کنفرانس، استادسرا، 20 کلاس آموزشی، آزمایشگاه و کارگاه برق، اتاقهای متعدد اداری، سالن امتحانات و با فضای سبز و محوطه پازلبندیشده و با راهاندازی رشتههای کاردانی و کارشناسی متعدد و با جذب هزار و 300 نفر دانشجو به واحد دانشگاهی ارتقا یافت.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیلهسوار مغان اکنون دارای یک رشته کارشناسی ارشد، 17 رشته کارشناسی، 14 رشته کاردانی، ساختمان آموزشی به متراژ 6 هزار مترمربع، سایت آموزشی به متراژ 21 هزار مترمربع، 650 دانشجو، 4 هزار و 500 نفر فارغالتحصیل، کتابخانه با مخزن 5 هزار جلد، دفتر مشاوره، کانونهای فرهنگی، ورزشی و مذهبی متعدد در خدمت جوانان علاقهمند به تحصیلات عالی است.
انتهای پیام/4103/4062/
انتهای پیام/