صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۷ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۸
مدیرکل منابع انسانی سازمان حج و زیارت:

زائران حج امسال تحت پوشش بیمه‌‌های عمر، حوادث و درمان هستند

مدیرکل منابع انسانی سازمان حج و زیارت گفت : تمامی زائران حج امسال تحت پوشش بیمه‌‌های عمر ، حوادث و درمان هستند.
کد خبر : 407121

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاع رسانی حج و زیارت، سجاد جوکار در رابطه با تعهدات بیمه حاجیان در حج  تمتع 98 گفت: سازمان حج و زیارت در راستای رفاه و آسایش حجاج و زائران هر ساله با شرکت‌های بیمه‌‌گر، قرارداد پوشش خدمات بیمه ای منعقد می‌کند که طی آن با دریافت سرانه بیمه از زائرین ، آنان را تحت پوشش می‌دهد.


وی درباره تعهدات بیمه‌گر در حج 98  اظهار کرد: در طول عملیات حج تمتع 98 موارد تعهدات بیمه‌ای شامل بیمه عمر، حوادث و درمان ( سرمایه و تعهدات ) است و مدت پوشش هر یک از بیمه‌شدگان ( زائرین، عوامل ستادی، عوامل اجرایی، روحانیون و کادر پزشکی ) ۴۸ ساعت قبل از اعزام تا ۷۲ ساعت پس از مراجعت خواهد بود .


مدیرکل منابع انسانی سازمان حج و زیارت بیان کرد : در شرایطی می‌تواند این مدت برای زائرین بیمار یا مصدوم پس از بازگشت به ایران از ۷۲ ساعت به دو هفته تغییر ‌یابد که علت بروز بیماری یا مصدومیت در کشور عربستان بوده و زائر برای این بیماری یا حادثه به درمانگاه‌ها و بیمارستان‌های مرکز پزشکی در مکه مکرمه یا مدینه منوره مراجعه و برای آنها پرونده شود در غیر این‌صورت پوشش بیمه‌ای آنان همان ۷۲ ساعت پس از بازگشت خواهد بود.


جوکار درخصوص بیماران سرپایی در حج 98 گفت: بر اساس این تعهدات پرداخت هزینه‌های درمان سرپایی و پاراکلینیکی به علت بیماری یا حادثه همانند انجام نوار قلب، آزمایشات ، اورژانس ، گچ‌گیری و نظایر آن تا سقف ۲۷ میلیون ریال امکان‌پذیر است و هزینه‌های درمانی بیمار یا مصدوم که به دلیل بیماری و حادثه در بیمارستان بستری و با نظر پزشک معالج ترخیص شده ؛به منظور ادامه درمان حداکثر تا مدت ۹۰ روز از زمان وقوع بیماری یا حادثه قادر به انجام هزینه و یا بستری در مراکز درمانی است و پس از آن پوشش بیمه‌ای نامبرده امکان پذیر نیست.


وی تصریح کرد: پرداخت هزینه نقل و انتقال بیماران و مصدومین در کشور عربستان در مسیر بین شهرهای مکه مکرمه و مدینه منوره و جده در مواردی همچون شکستگی استخوان های ستون فقرات، لگن ، ران و نظایر آن تا سقف هزار ریال سعودی است. هزینه‌های مربوط به تهیه داروهای مصرفی زائرین با دستور پزشکان مرکز پزشکی حج که در لیست داروهای مرکز پزشکی نمی باشد تا سقف ۲۰۰ ریال سعودی از طریق بیمه‌گر قابل پرداخت خواهد بود البته باید این موضوع نیز به تایید مرکز پزشکی حج برسد.


جوکار بیان کرد: مدیران کاروان‌ها باید با ارائه مشخصات زائر، نام و نام خانوادگی و شماره کاروان نسبت به پرداخت هزینه دو مورد اخیرالذکر اقدام و از طریق مراجعه به نمایندگی بیمه ایران مستقر در ستادهای مکه مکرمه و مدینه منوره با ارائه مدارک مربوطه نسبت به تسویه حساب مبادرت ورزند.


جوکار درباره ارائه امکانات درمانی از سوی بیمه عامل در حج امسال اظهار کرد : شرکت بیمه ایران متعهد شده نسبت به استقرار آمبولانس در ایستگاه‌های پروازی پرترافیک به صورت دائمی و در ایستگاه‌های دارای ترافیک پایین به صورت آنکال با تجهیزات مناسب در زمان رفت و برگشت از زائرین در ارائه خدمات درمانی و انتقال بیماران به بیمارستان‌های کشور تا پایان عملیات حج تمتع اقدام نمایند.


وی یادآور شد : حجاج و زائرین می‌توانند برای خرید بیمه تکمیلی فراتر از قرارداد منعقد شده سازمان حج و زیارت به شرکت‌های بیمه‌گر مراجعه کرده و از جزئیات آن آگاه شوند.


انتهای پیام/4100/


انتهای پیام/

ارسال نظر