صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۳ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۸

استرس باعث لکنت زبان می‌شود

بررسی‌های جدید نشان می‌دهد استرس باعث اختلالات گفتاری و صوتی در انسان می‌شود.
کد خبر : 406956

به گزارش خبرنگار حوزه‌ علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از فیوچریتی، نتایج تحقیق جدید دانشمندان دانشگاه میسوری حاکی از آن است که استرس می‌توان باعث بم شدن صدا، لکنت زبان و مشکلات کنترل صدا در انسان شود.


تیم تحقیقاتی به این نتیجه رسید که فعالیت‌های ذهنی ناشی از استرس می‌تواند به اختلالات صوتی مانند تنش عضلانی در انسان منجر شود. اختلال تنش عضلانی نوعی اختلال است که عضلات درون یا اطراف جعبه صدا را درگیری می‌کند و باعث ایجاد تغییراتی در صدای فرد می‌شود.


برای بسیاری از افراد صحبت کردن در جمع استرس‌زاست. استرس می‌تواند تغییرات فیزیولوژیکی از جمله تنش عضلانی را در انسان ایجاد کند. این تغییرات فیزیولوژیک می‌تواند بر نحوه صحبت کردن انسان تأثیر بسزایی داشته باشد.


نتایج مطالعه جدید می‌تواند درک دانشمندان از ارتباط میان استرس و کنترل بر صدا را بهبود ببخشد، شناخت فعالیت‌های مغزی که بر کنترل صدا تأثیر می‌گذارند را آسان‌تر شود و روش‌های نوینی برای درمان اختلالات صوتی کشف شود.


دانشمندان دانشگاه میسوری از گروهی از داوطلبان خواستند خود را آماده کنند تا پنج دقیقه درخصوص ویژگی‌ها و مهارت‌های شغلی خود صحبت کنند. گروه تحقیقاتی قبل و بعد از درخواست، نمونه‌های بزاق داوطلبان را جمع‌‌آوری کردند تا میزان هورمون استرس در بدن آنها را اندازه‌گیری کنند. دانشمندان از داوطلبان تست MRI نیز گرفتند تا فعالیت‌های مغزی و نحوه تأثیر  استرس بر سخنوری افراد را ارزیابی کنند.


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

برچسب ها: استرس
ارسال نظر