صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۲۵ - ۰۴ مهر ۱۳۹۴

چگونه می‌توان یک جایگاه سوخت ساخت؟

رئیس انجمن جایگاه‌داران سوخت کشور شرایط مورد نیاز برای ساخت یک جایگاه سوخت را تشریح کرد.
کد خبر : 40602

بیژن حاج‌ محمدرضا در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی آنا با بیان اینکه برای احداث یک جایگاه عرضه سوخت به قطعه زمینی وسیع و مرغوب نیاز است، گفت: کسانی که علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در حوزه احداث جایگاه سوخت هستند، باید حتما مالک زمین باشند تا بتواند درخواست خود را برای ساخت جایگاه اعلام کنند.


وی افزود: پس از ارائه درخواست توسط متقاضی، بازرسان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی و انجمن صنفی جایگاه‌دارن سوخت به ارزیابی زمین مورد نظر و صلاحیت فرد اقدام می‌کنند.


رئیس انجمن جایگاه‌داران سوخت کشور در ادامه با بیان اینکه هزینه ساخت یک جایگاه سوخت در تهران بین 1.5 تا 2 میلیارد تومان است، تصریح کرد: کسی که قصد دارد در این حوزه سرمایه‌گذاری کند، باید حداقل درآمد ماهیانه 25 میلیون تومانی از جایگاه داشته باشد تا احداث جایگاه برای او صرفه اقتصادی داشته باشد؛ در غیر این صورت وارد شدن به این بخش، برای سرمایه‌گذار زیان‌ده خواهد بود.


وی با تاکید بر اینکه جایگاه‌ها ارزیابی شده و عملکرد آن‌ها مرتب ارزش گذاری می‌شود، افزود: جایگاه‌ها بر اساس ارزشی که دارند بین 15 تا 30 تومان کارمزد برای هر لیتر بنزین دریافت می‌کنند و به همین دلیل هر جایگاهی با هر ظرفیت و امکانی، سقف کارمزد را دریافت نخواهد کرد. همچنین نباید متوقع بود که جایگاه‌هایی با امکانات ضعیف و خدمات متوسط بتوانند کارمزدی مناسب دریافت کنند.


حاج‌ محمدرضا همچنین درباره حمایت دولت از جایگاه‌داران اظهار کرد: متاسفانه دولت در این زمینه هیچ حمایتی نمی‌کند و انجمن جایگاه‌داران سوخت تنها بخشی است که از اعضای خود حمایت می‌کند و برای آنها تسهیلات در نظر می‌گیرد.


به گفته او، انجمن جایگاه‌داران متقاضیان احداث جایگاه را به بانک‌های طرف قرارداد خود معرفی می‌کند تا آنها بتوانند به میزان وسعت پروژه، تسهیلات بانکی با نرخ بهره 18 تا 20 درصدی دریافت کنند.


به گزارش آنا، در حال حاضر 3 هزار و 243 جایگاه سوخت در کشور فعالیت می‌کند که از این میزان 800 جایگاه دو منظوره هستند و 2100 جایگاه نیز فقط CNG عرضه می‌کنند.


انتهای پیام/

برچسب ها: احداث بنزین زمین
ارسال نظر