مراکز رشد شرایط پیشرفت واحدهای فناور را فراهم کنند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از دهاقان، حامد افشاری عصر روز گذشته در چهارمین نشست مدیران مراکز رشد منطقه 5 دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان گفت: منطقهبندی در مراکز رشد بهمنظور از بینبردن تمرکز در سازمان مرکزی و تبدیل این مراکز به مناطقی بود که باعث همافزایی و ایجاد ارتباطات مطلوب باشد.
وی با بیان اینکه منطقهبندی بر اساس ظرفیتهای موجود در دانشگاه آزاد اسلامی به وجود آمد، بیان کرد: امروزه دولتهای جهان بر روی فناوری و فعالیتهای فناورانه تمرکز خوبی داشته و برای رشد محصولات فناورانه کمکهای قابل توجهی دارند تا بتوانند از عواید و مزایای این محصولات بهرهمند شوند.
مدیرکل کارآفرینی و تجاریسازی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: بخشهای خصوصی نیز با کمک دولتها، میتوانند در راستای حصول به نتایج مطلوب فناورانه، بسیار خوب رشد و نتایج چشمگیری را کسب کنند. نقش دولت در رشد فناوری نقشی انکارنشدنی است. حمایت مطلوب از محصولات فناورانه، بازخوردهای خوب و مطلوبی را به حمایت کنندهها برمیگرداند.
افشاری خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در شرایط فعلی ناگزیر از آن است که از اتکای خود به شهریه دانشجویی بیش از پیش بکاهد و منابع دیگری را برای هزینهکردهای خود جایگزین کند. معاونتهای علمی باید با تلاش و جدیت بهصورت حداکثری از کمکهای این معاونت به نفع فناوری استانها استفاده بهینه داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: مراکز رشد نیز در این گذر، باید شرایط را برای رشد واحدهای فناور فراهم کنند. مراکز رشد فضاهایی هستند که فناوریها و محصولات در آنها توسعه پیدا میکنند.
دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان نیز در این نشست گفت: گفتمانی که اکنون در دانشگاه آزاد اسلامی حاکم شده، گفتمانی است که کنشگری فعال، علم نافع و اقتدارساز را در رأس برنامههای خود قرار داده است.
احمد آذین افزود: بستر و زمینههای این گفتمان که برای ما قدرت به همراه دارد در حوزه پژوهش رقم می خورد. دانشگاه آزاد اسلامی در این حوزهها پیشرو است. کارهای پژوهشی انجام شده در دانشگاه آزاد اسلامی در دانشگاههای دولتی یا کمتر دیده شده و یا به چشم نمیخورد.
وی تصریح کرد: امروز باعث افتخار ماست که دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در حوزه پروژههای بزرگ ملی، فعال چشمگیر است، پروژههایی مانند تولید بذر هیبرید، مبارزه با ریزگردها و... پروژههایی که اکنون از حوزه ایده و دیگر حوزهها گذر کرده و به مرحله تجاریسازی رسیده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان اضافه کرد: در استانهای منطقه 5 قابلیتها، استعدادها و ظرفیتهای بسیار چشمگیر در مباحث فناوری وجود دارد که یا محقق شده و یا در حال محقق شدن است.
آذین خاطرنشان کرد: این قابلیتها و ظرفیتها با رفع موانع به تجاریسازی خواهند رسید؛ چراکه این تواناییها در سایه تشریک مساعی و همافزایی منتج به نتیجه شدهاند.
انتهای پیام/4062/
انتهای پیام/