صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۵۹ - ۱۶ آذر ۱۳۹۸
یک فعال دانشجویی در گفتگو با آنا:

شوخی با مقدسات از انتقادات جدی به فیلم پارادایس است

دبیر فرهنگی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه پیام نور مشهد گفت: در فیلم پارادایس شوخی با مقدسات در چارچوب خود رعایت نشده و سیاه‌نمایی‌های زیادی صورت گرفته است.
کد خبر : 405714

معصومه ترابیکی در گفتگو با خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره فیلم پارادایس اظهار کرد: این فیلم در مورد فاصله‌ها، نگرش و برخوردهای قشری از جامعه بوده و سعی می‌کند انتقادات خود را در قالب کمدی و درام به مخاطب منتقل کند. فیلم تلاش کرده است فاصله به وجود آمده میان قشری از دین‌مدارها و افراد جامعه، نوع نگرش آن‌ها و بعضی از برخوردهایشان را تا حدودی نشان دهد.


وی افزود: کارگردان این فیلم سعی دارد که بگوید جامعه پذیرای اینگونه نگرش‌ها نیست و در فیلم خواهان این موضوع است که دیدگاه این قشر از دین مدارها را نسبت به اسلام تغییر دهد و سعی در تغییر آن دارد . اگرچه از دیدگاه خودش به اسلام پرداخته و می‌خواهد بگوید که دین اسلام آن قدرها هم پیچیدگی و سخت‌نگری ندارد که این قشر در رویه خود دارند. شوخی با مقدسات از انتقادات جدی به فیلم پارادایس است.


دبیر فرهنگی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه پیام نور مشهد بیان کرد: انگار تلاشی نسبتا ناکام صورت گرفته است تا تلنگری به خوانش‌های نابه جا از اسلام زده شود، ولی احساس می‌شود که برای این هدف، نقص‌ها و ضعف‌هایی وجود دارد. نویسنده نتوانسته به خوبی با مخاطب ارتباط برقرار کند و مفهوم اصلی خود را برساند و در قسمت‌هایی از فیلم مخاطب را دچار سرگردانی کرده است.


ترابیکی عنوان کرد: از ادبیات انتقادی در قالب درستی استفاده نشده، شوخی با مقدسات در چارچوب خود رعایت نشده و سیاه‌نمایی‌های زیادی صورت گرفته است. با توجه به این که فیلم نتوانسته منظور و هدف خود را برساند باعث شده در قسمت‌هایی برداشت‌ها را دچار کژتابی کرده و مفاهیمی ضد اسلامی را به ذهن متبادر کند، مثلا این که قشر روحانیت را افرادی متزلزل نشان می‌دهد که با قرار گرفتن در شرایط متفاوت کشورهای غربی دست از بعضی اصولشان می‌کشند، ضعف فرهنگی و آسیب اجتماعی به دنبال دارد. چراکه مخاطب را نسبت به این قشر از دین‌دارها بدبین می‌کند.


وی خاطرنشان کرد: مخاطب، این تغییر را برگرفته از اینکه آن‌ها در دین زیاده‌روی می‌کنند یا سخت‌نگر هستند در مخاطب به وجود نمی‌آید. این تغییر در ذهن مخاطب به این نوع خطور می‌کند که آن‌ها افراد متزلزلی هستند که به حسب شرایط تغییر هویت می‌دهند که این نمی‌تواند همه واقعیت باشد. این فیلم علاوه براین که نتوانسته هدف خود را به مخاطب منتقل کند، بلکه بیشتر مخاطب را دچار تزاحم فکری کرده است.


انتهای پیام/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر