صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۲۹ - ۲۶ تير ۱۳۹۸
جمال‌پور تشریح کرد:

زوایای پنهان مشروطیت بعد از یک قرن و 12 سال/ چگونه به تاریخ آذربایجان‌ اجحاف شد؟

عضو کمیته علمی همایش ملی عدالت‌خواهی از نهضت مشروطه تا گام دوم انقلاب گفت: بعضی از زوایای مشروطه با گذشت 112 سال پنهان مانده و نتوانسته‌ایم ماهیت مشروطیت را به خوبی انتقال دهیم.
کد خبر : 405332

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تبریز، میکائیل جمال‌پور عصر امروز در نشست راهبردی همایش ملی «عدالت‌خواهی از نهضت مشروطه تا گام دوم انقلاب» با اشاره به  اینکه استان آذربایجان‌شرقی محل خیزش نهضت مشروطیت است، گفت: مشروطیت نیاز به تعریف ندارد؛ اما بعضی از زوایای آن با گذشت 112 سال هنوز پنهان مانده است و نتوانسته‌ایم ماهیت مشروطیت را به خوبی انتقال دهیم و این نوعی اجحاف در حق تاریخ آذربایجان و ایران است.


وی با بیان اینکه دبیرخانه نهضت مشروطیت در دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت می‌کند، اضافه کرد: مشروطیت یکی از اجزای هویت آذربایجان‌شرقی است و همه ارگان‌ها به‌خصوص مراکز علمی و تحقیقاتی باید به بحث مشروطیت ورود کنند.


عضو کمیته علمی همایش ملی عدالت‌خواهی از نهضت مشروطه تا گام دوم انقلاب عنوان کرد: بیش 12 سال است که همایش‌ با موضوع مشروطه برگزار می‌شود و هر بار تلاش می‌کنیم، یکی از موضوعات اساسی نهضت مشروطیت را به عنوان محور اصلی همایش برگزینیم. 


جمال‌پور تصریح کرد: امیدواریم هر سال نسبت به سال‌های قبل استادان، دانشگاهیان، محققان و پژوهشگران بیشتری در همایش مشروطیت مشارکت داشته باشند و این از اندیشمندان آذربایجان بیشتر انتظار می‌رود.


دبیر اجرایی همایش ملی عدالت‌خواهی از نهضت مشروطه تا گام دوم انقلاب نیز در این نشست  بیان کرد: پاسداشت مناسبت‌ها به نوعی قدردانی از زحمات پرارزش بزرگان تاریخ از جمله ثقة‌الاسلام، ستارخان، باقرخان و ... است.


مسلم اورنگی با بیان اینکه در جامعه امروزی جوانان و نوجوانان دچار بی‌هویتی شده‌اند، تشریح کرد: وظیفه ماست تا هویت ملی و دینی جوانان را بازگردانیم. قطعاً برگزاری همایش‌های مشروطه در احیای هویت اصلی جوانان این مرز و بوم اثرگذار خواهد بود.


دبیر اجرایی همایش ملی عدالت‌خواهی از نهضت مشروطه تا گام دوم انقلاب مطرح کرد: امتیاز دیگری که برگزاری همایش مشروطه دارد در کنار هم بودن دو نهاد دانشگاه و آمورش و پرورش است.


اورنگی از وصول 140 مقاله به دبیرخانه همایش ملی عدالت‌خواهی از نهضت مشروطه تا گام دوم انقلاب خبر داد و توضیح داد: این مقاله توسط کمیته علمی همایش در دست بررسی است و به‌زودی مقالات قابل ارائه مشخص خواهند شد.


وی یادآور شد: همایش مشروطیت صرفاً یک همایش علمی نیست؛ بلکه در کنار این همایش برگزاری اجلاسیه‌های علمی نیز مد نظر است.


دبیر اجرایی همایش ملی عدالت‌خواهی از نهضت مشروطه تا گام دوم انقلاب متذکر شد: اجلاسیه دانش‌آموزی همایش ملی عدالت‌خواهی از نهضت مشروطه تا گام دوم انقلاب هفته گذشته با حضور معلمان تاریخ و علوم اجتماعی در اداره‌کل آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی برگزار شد و در تلاش هستیم اجلاسیه ویژه دانشگاهیان  را پیش از برگزاری همایش با حضور استادان رشته‌های مرتبط همانند تاریخ معاصر، علوم سیاسی و ...  برگزار کنیم.


اورنگی با بیان اینکه مسئولیت برگزاری این همایش به عهده سازمان بسیج فرهنگیان است، تبیین کرد: همایش ملی عدالت‌خواهی از نهضت مشروطه تا گام دوم انقلاب با مشارکت سازمان‌ها و ارگان‌های استانی برگزار می‌شود؛ چراکه اعتقاد داریم برنامه‌ای شکل هویتی و ملی دارد که هم‌افزایی و همدلی سارمان‌ها و نهادهای ملی را به همراه داشته باشد.


وی بر ضرورت آگاه‌سازی مردم از تاریخ معاصر تأکید و خاطرنشان کرد: در آذربایجان و شهر تبریز تلاش زیادی برای تحقق مشروطیت انجام گرفته و بزرگان زیادی با گذشتن از جان، مال و خانواده خود در این راه فداکاری کرده‌اند.


انتهای پیام/4078/


انتهای پیام/

ارسال نظر