صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۰۳ - ۲۶ تير ۱۳۹۸
پزشکی در گفتگو با آنا:

کمک هزینه پرداختی به دانشجویان رشته‌های تکمیلی غیر منصفانه است

دبیر شورای صنفی دانشجویان رشته‌های تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: کمک هزینه پرداختی به دانشجویان رشته‌های تکمیلی غیر منصفانه است.
کد خبر : 405285

علی پزشکی در گفتگو با خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: شورای صنفی دستیاران و دانشجویان دکتری رشته‌های علوم پزشکی برای رفع مشکلات آموزشی، صنفی و رفاهی دانشجویان دکتری  انتخاب شده‌اند تا امسال برای دومین دوره فعالیت خود را در جهت پیگیری و رفع مشکلات مربوطه دانشجویان تکمیلی را به انجام برسانند.


وی ادامه داد: در چندین حوزه، دانشجویان دوره‌های تکمیلی مشکلاتی دارند که بخش آموزشی، پژوهشی، آینده شغلی، داشتن قانون مدون برای شیفت بندی رزیدنت‌ها و دانشجویان دکتری از دغدغه‌های مهم دانشجویان است.


پزشکی ادامه داد: باوجوداین مشکلات که برای تمامی دانشجویان به عینه قابل‌لمس است توسط جمعی از فعالان دانشجویی بر آن شدیم تا از طریق انتخابات سالم برای رفع و تسهیل مشکلات قدم برداریم. تعداد اعضای شورای صنفی دانشجویان رشته‌های تکمیلی 7 نفر است که بر اساس آیین‌نامه مربوطه سال گذشته به همه دانشگاه‌ها اعلام شد. از بین اعضای مجمع، 7 نفر به‌عنوان اعضای شورای مرکزی دبیران صنفی دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی انتخاب می‌شود که این تعداد نفرات از بین خود یک شخص را به‌عنوان دبیر کشوری انتخاب می‌کنند.


دانشجوی دکتری سیاست‌گذاری تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: بحث مبلغ کمک‌هزینه‌هایی که برای دانشجویان رشته‌های دکتری تخصصی پرداخت می‌شود واقعاً غیرمنصفانه است و حتی کفاف جزئی‌ترین هزینه‌های اولیه را هم نمی‌دهدکه بااین‌حال دانشجوی دکتری باید کتاب‌های مرجع و یا مقالات علمی معتبری را از سایت‌های معتبر خریداری کند.


وی گفت: ساعات کاری رزیدنت‎ها نیز از موضوعات مهم دیگری است که در دستور کار اصلی پیگیری شورای صنفی دانشجویان تکمیلی قرار دارد. با کاهش تعداد زیادی از هیئت‌علمی که چندین بار مسئولین مربوطه فراخوان جذب هیئت‌علمی را نوید داده‌اند و متأسفانه همچنان عملی نشده است که این امر موجب می‌شود دانشجویان به آینده شغلی خود امیدوار نباشند.


دبیر شورای صنفی دانشجویان رشته‌های تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بابیان این‌که بودجه‌های پژوهشی پایان‌نامه‌ها پرداخت نمی‌شود و یا در درازمدت پرداخت می‌شود گفت:  گاهاً مشکلات صنفی رفاهی نیز در دانشگاه وجود دارد که امیدواریم باهمت مسئولین و همکاری بدنه دانشجویی شرایط رفاهی مناسبی برای این قشر تأثیرگذار فراهم آوریم.


پزشکی در پایان گفت: در این وضعیت اقتصادی در بحث گرانی کاغذ که دانشجو بالاجبار باید پایان‌نامه خود را ارائه کند، شاهدیم که گاهاً برخی از پایان‌نامه‌ها بدون توجه رد شده و حتی مورد بازبینی قرار نمی‌گیرند، این نیز باعث شده است برخی از دانشجویان در ارائه پایان‌نامه با مشکل مواجه شوند که دلیل آن مربوط می‌شود به دستورالعمل‌های دست و پاگیری که برای دفاع پایان‌نامه وجود دارد.


انتهای پیام/4108/


 


 


 


 


 


انتهای پیام/

ارسال نظر