صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۵۱ - ۲۵ تير ۱۳۹۸
استاد دانشگاه مطرح کرد:

اعتماد در روابط کاری و تجاری سنگ بنای موفقیت در قرن 21

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب گفت: حفظ و ارتقای سطح اعتماد در روابط کاری و تجاری سنگ بنای موفقیت سازمان‌ها و شرکت‌ها در قرن بیست و یکم به‌حساب می‌آید. 
کد خبر : 404992

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از  میاندوآب، رامین رستمی صبح امروز در نخستین کارگاه آموزشی اخلاق حرفه‌ای پژوهش، ویژه اعضای هیئت‌علمی که صبح امروز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب برگزار شد با بیان اصول  اساسی فلسفه اخلاق از دیدگاه علمای اسلامی اظهار کرد: ملاک ارزش کار، تأثیر در کمال نفس انسان است.


وی افزود: هر کاری که مرتبه عالی‌تری از قربت خدای مهربان را برای انسان حاصل کند، ارزش والاتری خواهد داشت و هر کاری که بیشترین تأثیر در دورشدن انسان از خدا داشته باشد، پست‌ترین ارزش‌ها را داراست.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب یادآور شد: رفتار اخلاقی، لازمه کارکرد بسامان یک جامعه است و می‌توان حجت آورد که اصول اخلاقی همانند چسب، افراد جامعه را در کنار هم و باهم نگه می‌دارد و پی‌ریزی، حفظ و ارتقای سطح اعتماد در روابط کاری و تجاری امروز سنگ بنای موفقیت سازمان‌ها و شرکت‌ها در قرن بیست و یکم به‌حساب می‌آید. 


رستمی تصریح کرد: مدیریت بر مبنای اعتماد، راهکاری را به دست می‌آورد که می‌توان به کمک آن جایگاه شایسته‌ای را در بازار رقابتی امروزی برای جلب، جذب و نگهداری مشتری به دست آورد و اهمیت این موضوع در حرفه ما به‌مراتب بیشتر است.


وی هدف از برگزاری این کارگاه را آشناسازی اعضای هیئت‌علمی دانشگاه با مبانی نظری و بررسی انواع هنجارها و آسیب‌های دانشگاهی در حوزه پژوهش و شناسایی مؤلفه‌های اخلاق حرفه‌ای در محیط دانشگاهی و بین دانشجویان و نیز زمینه‌ای برای بررسی نقاط ضعف و قوت در ارتباط با تقویت و نهادینه‌شدن اخلاق حرفه‌ای در دانشگاه و انجام برنامه‌های راهبردی دانست.


به گزارش آنا، مطالب بیان‌شده در این کارگاه عبارت بودند از کلیات اخلاق حرفه‌ای پژوهش ، نگارش ملاحظات اصول اخلاقی در تکامل برنامه‌های فرهنگی، علمی، پژوهشی و  قراردادن برنامه‌های آموزشی و دانشجویی بر مبنای عدالت محوری بود.


انتهای پیام/4117/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر