صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۳ - ۲۵ تير ۱۳۹۸
انوشیروانی در گفتگو با آنا:

نتیجه انتخابات وزنه‌برداری طبق اساسنامه نیست؛ با دلیل قانونی ما را قانع کنند

پیشکسوت وزنه‌برداری گفت: طبق اساسنامه هر کاندیدی که بتواند نصف به ‌علاوه یک بیشترین آرای اخذ شده را کسب کند به عنوان رئیس انتخاب می‌شود و طبق قانون مرادی باید 22.5 رأی کسب می‌کرد.
کد خبر : 404899

سجاد انوشیروانی در گفتگو با خبرنگار حوزه وزنه‌برداری گروه ورزشی خبرگزاری آنا، درباره نامه اعتراض پنج نامزد فدراسیون وزنه‌برداری به نتایج انتخابات این فدراسیون گفت: ما به وزیر ورزش نامه نوشته‌ایم و درخواست کرده‌ایم شبهه‌ای که در نتیجه انتخابات فدراسیون وزنه‌برداری به وجود آمده است، به صورت قانونی پیگیری کرده و نتیجه آن را به ما اعلام کنند. انتخابات فدراسیون طبق اساسنامه‌ای که به امضای وزیر ورزش رسیده، برگزار می‌شود و طبق این اساسنامه با استناد به ماده 12 نوشته شده که هر کاندید بتواند نصف به ‌علاوه یک بیشترین آرای اخذ شده را کسب کند، می‌تواند به عنوان رئیس فدراسیون انتخاب شود.


وی ادامه داد: حالا در فدراسیون وزنه‌برداری با توجه به حضور 43 عضو مجمع باید رأی مرادی 22.5 باشد که طبق آن چیزی که در مجمع اتفاق افتاد، مرادی 22 رأی کسب کرد، بنابراین از نظر قانونی با اساسنامه مطابقت ندارد و ما باید به عنوان کاندیدهای انتخابات این فدراسیون از نظر قانونی و حقوقی علت آن را جویا شویم.


سرمربی سابق تیم ملی وزنه‌برداری در پاسخ به این سؤال که آیا در زمان برگزاری مجمع متوجه این موضوع نشدید، اظهار کرد: در مجمع ما به این مسائل توجه نمی‌کردیم چرا که اصلاً این موضوع هم به ما ربطی نداشت. با توجه به اینکه من خودم یکی از نامزدهای انتخابات فدراسیون وزنه‌برداری بودم، به تمام وضعیت موجود مجمع احترام می‌گذاشتم و از آن تمکین می‌کردم و به این مسائل هم توجهی نداشتم ولی بعد از پایان مجمع، نه‌تنها من بلکه همه نامزدهای این فدراسیون به این مورد توجه کردند.


انوشیروانی تأکید کرد: به خاطر این شبهه‌ای که به وجود آمده ما به وزیر ورزش نامه نوشتیم، هدف‌مان احقاق حقوق همه است و به دنبال منافع شخصی هم نیستیم. قطع به یقین تمام کسانی که زیر نامه وزیر را امضا کردند به این موضوع اعتراض داشتند و به دنبال هدف خاصی هم نیستند. حتی ما در پایان نامه عنوان کردیم که امضاکنندگان این نامه امیدوار هستند که حقوق قانونی آنها محقق شود و این مسائل از سوی وزیر ورزش بررسی شود. ما هم امیدواریم وزیر با توجه به توانمندی‌های بالایی که دارد به‌طورکامل این موضوع را بررسی کند.


وی در مورد اظهارات نصیرزاده مبنی بر اینکه انتخابات فدراسیون به صورت قانونی برگزار شده است، اظهار کرد: من متن مصاحبه نصیرزاده را خواندم. او عنوان کرده بود که خودش این اساسنامه را نوشته است و طبق آن اساسنامه هم ما به دنبال احقاق حقوق هستیم. در اساسنامه آمده است که هر کاندیدی که بتواند یک به‌علاوه نصف حداکثر آرای مطلق را کسب کند، به عنوان رئیس فدراسیون انتخاب می‌شود. نصیرزاده در مصاحبه‌اش همچنین از اصطلاحات انگلیسی استفاده کرده بود که به نظر من نیازی به آن نبود. خودش طبق چیزی که در اساسنامه نوشته، رئیس فدراسیون را با شرایط انتخاب کرده است، بنابراین ما هم به دنبال این موضوع هستیم.


انوشیروانی گفت: علی مرادی با 22 رأی به عنوان رئیس فدراسیون انتخاب شد در صورتی که او طبق اساسنامه باید 22.5 رأی به دست می‌آورد و حالا باید قانون در این خصوص تصمیم بگیرد. 44 نفر عضو اعضای مجمع بودند و 13 نفر هم نماینده داوران، ورزشکاران، نیروهای مسلح، آموزش و پرورش و ... بودند که از این 44 نفر عضو مجمع یک رئیس هیئت حاضر نشد، بنابراین با توجه به غیبت رئیس هیئت استان آذربایجان شرقی، اعضای مجمع 43 نفر شدند که طبق این نفرات، مرادی باید حداقل 22.5 رأی به دست می‌آورد.


یکی از نامزدهای انتخابات فدراسیون وزنه‌برداری در ادامه خاطرنشان کرد: ما به دنبال حاشیه نیستیم و تنها هدف‌مان احقاق حق است. اگر مجمع فدراسیون طبق اساسنامه برگزار می‌شود، باید طبق اساسنامه هم رأی هر نامزد مشخص شود و قوانین و مقررات رعایت شوند، ضمن اینکه ما در زمان برگزاری انتخابات اعتراض‌های دیگری هم داشتیم اما آنها را عنوان نکردیم. یکی از اعتراض‌های ما این بود که اعضای مجمع، نمایندگان ورزشکاران و داوران و همچنین اصحاب رسانه، حق قانونی‌شان بود که در انتخابات حضور داشته باشند اما به غیر از این نفرات افراد دیگری هم در مجمع حضور داشتند که قطعاً با اجازه رئیس مجمع بوده اما ما به این موضوع اعتراضی نکردیم. اگر هم در این موضوع به وزیر نامه نوشتیم تنها به این خاطر است که عدالت برقرار شود و قوانین و مقرراتی که خودشان وضع کردند، اجرا شود.


وی عنوان کرد: همان‌طور که برگزاری مجمع کاملاً باید با قوانین و مقررات باشد، ما هم به دنبال این هستیم که این موضوع با یک قانون و یا تبصره برای ما حل شود. اینکه داورزنی و یا نصیرزاده که خودش اساسنامه را نوشته است عنوان می‌کند انتخابات سالم برگزار شده است، شبهات را از بین نمی‌برد. آنها باید به این موضوع به صورت قانونی پاسخ بدهند.


انوشیروانی در پایان به مصدومیت سهراب مرادی اشاره کرد و گفت: سهراب مرادی یکی از سرمایه‌های وزنه‌برداری ایران است و همه دنیا می‌دانند که او یکی از امیدهای ایران در المپیک توکیو برای کسب یک مدال مرغوب است. حالا که این شرایط مصدومیت برای او پیش آمده، من نمی‌خواهم صحبت کنم که چه کسی در این مصدومیت مقصر بوده یا نبوده اما آن چیزی که مشخص است، این است که در حفظ این سرمایه بزرگ کوتاهی شده است. سهراب قبل از این مصدومیت دو هفته پیش یک پارگی در عضله کتفش به وجود آمد و طبق نظر پزشکان باید سه هفته فیزیوتراپی می‌کرد. تصویری هم که از مصدومیت سهراب منتشر شد، نشان از عمق آسیب‌دیدگی داشت. بنابراین او نباید به این سرعت دوباره زیر وزنه می‌رفت. من حتی معتقدم نباید به سهراب برای مسابقات جهانی هم فشار وارد می‌شد بلکه او فقط در این مسابقات که گزینشی المپیک هم محسوب می‌شد شرکت می‌کرد و توان اصلی را برای آمادگی در المپیک می‌گذاشت. در شرایط فعلی هم به هر حال سهراب زیر نظر کادر فنی کار می‌کند و کسی نیست که مسئولیتش بر عهده خودش باشد. بنابراین نباید به همین راحتی اجازه می‌دادند که مصدومیت او دوباره تشدید شود.


انتهای پیام/4051/4057/


انتهای پیام/

ارسال نظر