صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۰۵ - ۲۳ تير ۱۳۹۸
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان:

اعتماد مردم به نظام سلامت جزء سرمایه‌های ارزشمند اجتماعی محسوب می‌شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با ارج‌نهادن به اعتماد مردم به نظام سلامت گفت: این اعتماد جزء سرمایه‌های ارزشمند اجتماعی محسوب می‌شود.
کد خبر : 404510

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری آنا از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان، مراسم رسمی اختتامیه بسیج ملی کنترل فشار خون در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با حضور مجموعه کارکنان حوزه بهداشت و درمان و جمعی از مدیران سازمان‌ها و نهادهای مرتبط برگزار شد.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در این مراسم با ارج‌نهادن به اعتماد مردم به نظام سلامت گفت: این اعتماد جزء سرمایه‌های ارزشمند اجتماعی محسوب می‌شود.


سیدمحمد هاشمی شهری با تأکید بر این واقعیت که مشارکت مردم در طرح بسیج ملی کنترل فشار خون ثمره ارزشمند این سرمایه اجتماعی بود، گفت: امیدواریم تا همکاران ما با استمرار ارتباطات مسئولانه و هوشمندانه با مردم، تلاش برای افزایش سواد سلامت جامعه و پیگیری و مراقبت بیماران شناسایی‌شده از این سرمایه ارزشمند اجتماعی به خوبی صیانت و حفاظت کنند.


وی افزود: اینکه برنامه‌هایی مانند طرح بسیج ملی کنترل فشار خون و در کل طرح‌های پیشگیرانه سلامت که منجر به شناسایی بیماران می‌شود از عوامل  شکوفایی اقتصاد سلامت کشور است.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به تغییر الگوی بیماری‌ها و در عین حال افزایش تعداد موارد مثبت بیماری تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو (CCHF) گفت: در کنار توجه به بیماری‌های مزمن غیرواگیر مانند انواع سکته‌های قلبی و مغزی، بیماری‌های روانی، انواع سرطان‌ها و حوادث و سوانح، همچنان با بیماری‌های عفونی نوپدید و بازپدید هم مواجه هستیم و لازم است تا به طور همزمان در هر دو حوزه برنامه‌ریزی و فعالیت داشته باشیم.


هاشمی‌شهری اجرای بسیج ملی کنترل فشار خون را تجربه موفق و ارزشمند برای کنترل بیماری‌های مزمن غیرواگیر برشمرد و گفت: موفقیت دانشگاه علوم پزشکی در این طرح بدون مشارکت جمعی هموطنان، همکاری صمیمانه دستگاه‌های اجرایی و حضور افراد تأثیرگذار و مرجع اجتماعی محقق نمی‌شد و همکاران ما اوج مشارکت مردمی و هماهنگی بین‌بخشی را در اجرای طرح ملی کنترل فشار خون تجربه کردند.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بخش دیگری از سخنان خود پرفشاری خون را به عنوان یک عامل خطر مهم برای ابتلای افراد به بیماری‌های مزمن غیرواگیر معرفی کرد و گفت: اضافه وزن،  چربی خون و دیابت از دیگر عوامل خطر بیماری‌های مزمن غیرواگیر است.


وی افزود: میزان شیوع پرفشاری خون در دنیا حدود 22 درصد و در کشور ما  حدود 28 درصد است و بدین ترتیب در دنیا 1.2 ميليارد نفر و در کشور ما نیز 10 میلیون فرد مبتلا به پرفشاری خون زندگی می‌کنند.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به عوارض جدی بیماری پرفشاری خون بر سلامت جسمی افراد گفت: 50 درصد بیماری‌های قلبی، نارسایی‌های کلیوی، و سکته‌های مغزی به دلیل پرفشاری خون است و این عامل خطر مسئول  18 درصد از مرگ و میر انسان‌هاست.


به گفته هاشمی‌شهری علاوه بر سکته‌های قلبی، بیماری‌های چشمی و کلیوی از دیگر عوارض بیماری پرفشاری خون است و 70 درصد از بیماران دیالیزی استان به دلیل پرفشاری خون به نارسایی کلیه مبتلا شده‌اند.


انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر